Εικόνες: Ο Τάσος Δούσης ταξιδεύει στην μαγευτική Νάξο!

Μην χάσετε τα δυο νέα επεισόδια αυτό το Σαββατοκύριακο

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Εικόνες: Ο Τάσος Δούσης ταξιδεύει στην μαγευτική Νάξο!

Οι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση συνεχίζουν τα ταξίδια στην Ελλάδα και στον κόσμο στο Open TV! Αυτή τη φορά, ο Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ ταξιδεύουν στην όμορφη Νάξο! Δείτε αυτό το Σαββατοκύριακο 2 νέα επεισόδια, το Σάββατο 22 Ιουλίου στις 20:00 το πρώτο μέρος του ταξιδιού στο νησί και την Κυριακή 23 Ιουλίου στις 20:00 το δεύτερο!

Το Σάββατο 22/07 o Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ μας ταξιδεύουν στη Νάξο, τη «βασίλισσα των Κυκλάδων»! Μας ξεναγούν στο ενετικό κάστρο της Χώρας της Νάξου και μας παρουσιάζουν την πασίγνωστη Πορτάρα, από όπου παρακολουθούν ένα ονειρικό ηλιοβασίλεμα.

Ανακαλύπτουν τις παραλίες της Νάξου με τις χρυσαφένιες αμμουδιές και τα κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά όπως η Αγία Άννα, ο Άγιος Προκόπιος και η … Χαβάη.

Διαβάστε επίσης: Τάσος Δούσης για τουρισμό: «Παίζει να έχω βρει το πιο ακριβό πάρκινγκ παγκοσμίως στη Νάξο! Έπαθα πλάκα όταν μου είπε ότι κάνει...»

O Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ φτάνουν μέχρι τα βόρεια της Νάξου, στο χωριό Απόλλωνας και τα λατομεία της περιοχής, για να θαυμάσουν από κοντά έναν αρχαίο κολοσσιαίο κούρο. Κάνουν βόλτα στο ορεινό παραδοσιακό χωριό Κόρωνος και απολαμβάνουν τη μοναδική φιλοξενία των κατοίκων του. Επίσης, επισκέπτονται το ενετικό πύργο του Όσκελου, έναν από τους λίγους χτισμένους κοντά στη θάλασσα.

Τέλος, εξερευνούν τον βυθό της Νάξου και μένουν έκπληκτοι από τη θαλάσσια ζωή του.

Εικόνες - Σάββατο 22/7

Συνεχίζοντας την Κυριακή 23 Ιουλίου…

O Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ συνεχίζουν το ταξίδι στη μαγευτική Νάξο! Επισκέπτονται τα γραφικά χωριά της Νάξου Χαλκί, Φιλώτι και Απείρανθος και μας δείχνουν τη ζωή στο νησί μέσα από τα μάτια των ντόπιων κατοίκων.

Επίσης μας αποδεικνύουν ότι η Νάξος έχει παραλίες για όλα τα γούστα, την «περιπετειώδη» Μικρή Βίγλα αλλά και την in Πλάκα. O Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ φτάνουν με φουσκωτό μέχρι τα Κουφονήσια και μας παρουσιάζουν εξωτικής ομορφιάς παραλίες, όπως η Ιταλίδα και το Πορί.

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!