Agapitos Villas & Guesthouses: Προσιτή πολυτέλεια για μια αξέχαστη διαμονή όλο το χρόνο!

Στο γραφικό χωριό Μούρεσι του πανέμορφου Πηλίου, το Agapitos Villas & Guesthouses, είναι αναμφισβήτητα το ιδανικό μέρος για να απολαύσεις ονειρεμένες διακοπές

Agapitos Villas & Guesthouses: Προσιτή πολυτέλεια για μια αξέχαστη διαμονή όλο το χρόνο!

Παρότι μετρά λίγα μόνο χρόνια λειτουργίας έχει ήδη βραβευτεί αρκετές φορές για την ποιότητα υπηρεσιών του, ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 αποτελεί μέλος των «Small Elegant Hotels of the World». Ο λόγος για το πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα, Agapitos Villas & Guesthouses, που θεωρείται από πολλούς, και όχι άδικα, το διαμάντι του Πηλίου!

Το Agapitos Villas & Guesthouses είναι κάτι περισσότερο από τον ιδανικό προορισμό για χαλάρωση και ηρεμία καθώς εδώ ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια αξέχαστη διαμονή μέσα από μοναδικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, που θα τον κάνουν να νιώσει σαν να είναι κυριολεκτικά στο σπίτι του.

Η ειδυλλιακή τοποθεσία του Agapitos Villas & Guesthouses

Βρίσκεται στο υπέροχο ορεινό χωριό Μούρεσι, μια ανάσα μόνο από τις παραλίες Παπά Νερό και Νταμούχαρη, όπου γυρίστηκε η δημοφιλής ταινία «Mamma Mia», ενώ η μοναδική του τοποθεσία -είναι χτισμένο σε ένα υψόμετρο 60 μέτρων από την θάλασσα- προσφέρει μια εκπληκτική θέα που κόβει κυριολεκτικά την ανάσα.

Agapitos Villas & Guesthouses

Πολυτέλεια & υψηλή αισθητική

Το υπέροχο συγκρότημα Agapitos Villas & Guesthouses απλώνεται σε μία έκταση 5 στρεμμάτων και αποτελείται από ξεχωριστές οικίες άλλα και από ξενώνες, δημιουργώντας μια φιλόξενη γειτονιά, που θυμίζει κατά πολύ παραδοσιακό χωριό του Πηλίου.

Agapitos Villas & Guesthouses

Ξεχωρίζει για την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του, που δένει απόλυτα με το τοπίο αλλά και για τη μίνιμαλ μοντέρνα εσωτερική του διακόσμησή του από eco-friendly υλικά, που κάνουν τον επισκέπτη να αισθανθεί πραγματικά οικεία!

Agapitos Villas & Guesthouses
Στα plus του πολυτελές αυτού συγκροτήματος είναι η υπέροχη εξωτερική πισίνα, που γίνεται ένα με το πέλαγος για μοναδικές στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης παρέα με αγαπημένα πρόσωπα.

Agapitos Villas & Guesthouses

Στο... El Resto Bar

Το εστιατόριο El Resto Bar, στο Agapitos Villas & Guesthouses διακρίθηκε ως ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μέσα από τον κορυφαίο θεσμό «Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας», ενώ με μεγάλη προσήλωση στην ανάδειξη τα ελληνικής κουζίνας αλλά και της ελληνικής οινοποιίας αποτελεί εδώ και καιρό ένα γαστρονομικό σταθμό στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας δίνοντας μεγάλη έμφαση στην ποιότητα των πρώτων υλών και στον τοπικό τους χαρακτήρα.

el resto bar

Οι συνεργασίες με τοπικούς κτηνοτρόφους, αλιείς και παραγωγούς εξασφαλίζουν την ποιότητα των πρώτων υλών καθώς ενισχύουν ταυτόχρονα την τοπική κοινωνία. Το menu ανανεώνεται και αλλάζει ανάλογα με τις πρώτες ύλες που υπάρχουν στην τοπική αγορά.

el resto bar

Ο Head Chef του εστιατορίου, Κίμωνας Λιγδάς, με μεγάλη διεθνή εμπειρία (La maison De Boef 1* Michelin, Rouges Tomates 1* Michelin , Le Chalet dela Foret 2* Michelin) και αντίστοιχη μεγάλη πορεία στην Ελλάδα
(ιδιοκτήτης του επίσης βραβευμένου εστιατορίου Σιλφιον στα Ιωάννινα) χαρακτηρίζεται από τον τρόπο μαγειρέματός του, που βασίζεται σε νέες τεχνικές που παντρεύονται με τη βαθιά γνώση της κλασικής μαγειρικής δίνοντας ένα εντυπωσιακό γευστικό αποτέλεσμα.

el resto bar

Info