Τάσος Δούσης: Οι Εικόνες έφτασαν στη Κεφαλονιά με τη Levante Ferries

Και συγκεκριμένα με το πλοίο της εταιρείας Ανδρέας Κάλβος

Τάσος Δούσης: Οι Εικόνες έφτασαν στη Κεφαλονιά με τη Levante Ferries

Ο Τάσος Δούσης και οι Εικόνες έφτασαν στη Κεφαλονιά με τη Levante Ferries, συγκεκριμένα με το πλοίο της εταιρείας Ανδρέας Κάλβος, ένα πραγματικό κόσμημα που διασχίζει καθημερινά το Ιόνιο και μεταφέρει τους επιβάτες με άνεση και ασφάλεια στην όμορφη Κεφαλονιά.

Φτάσαμε από την Αθήνα στην Πάτρα μόλις σε περίπου 2 ώρες και ένα τέταρτο και από εκεί θα με τα υπερσύγχρονα πλοία της Levante Ferries θα περνούσαμε στην Κεφαλονιά κάνοντας ένα άνετο , απολαυστικό ταξίδι! Το ταξίδι μας κάναμε με πλοίο της Levante, Ανδρέας Κάλβος, και φτάσαμε απέναντι στη Σάμη της Κεφαλονιάς σε περίπου 3 ώρες! Σας εγγυώμαι ότι καλύτερο τρόπο για να πάμε στο νησί, δεν θα μπορούσαμε να έχουμε βρει!

Το Ανδρέας Κάλβος ναυπηγήθηκε το 1985, αλλά στη συνέχεια ανακατασκευάστηκε πλήρως, με την πιο πρόσφατη δομική αναβάθμιση να ολοκληρώνεται το 2019, προσφέροντας πια όλες τις σύγχρονες ανέσεις στο επιβατικό κοινό. Το πλοίο διαθέτει δύο ευρύχωρα γκαράζ, με ξεχωριστούς καταπέλτες για ταυτόχρονη φορτο-εκφόρτωση, πλατιές κυλιόμενες σκάλες και πολύ άνετα σαλόνια επιβατών. Στο «Andreas Κalvos» ξεχωρίζει η πανέμορφη γέφυρα, καθώς και το μεγάλο κατάστρωμα που έλκει μικρούς και μεγάλους να το διασχίσουν, ατενίζοντας στο γαλάζιο του Ιονίου.

Το πλοίο έχει ειδικά πλεονεκτήματα:

  • 2 κυλιόμενες σκάλες αποεπιβίβασης
  • Πρόσβαση επιβατών ΑΜΕΑ
  • Ειδικοί χώροι αποσκευών επιβατών
  • Φιλοξενία κατοικίδιων ζώων
  • Αυτόματα συστήματα σωστικών (MES)

Και όλες τις παροχές που θα κάνουν το ταξίδι σας, ευχάριστο, άνετο και εύκολο:

  • Πλήρης Κλιματισμός
  • Τηλεοράσεις σε όλους τους χώρου
  • Αναρρωτήριο
  • Αεροπορικά καθίσματα
  • 2 Σαλόνια / 2 Μπαρ Εσωτερικού χώρου
  • Πολυτελή και άνετα εσωτερικά σαλόνια
  • Υπαίθριο Καθιστικό για καπνίζοντες
  • Πρίζες για φόρτιση κινητών

Σημείωση:

Τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, το «Ανδρέας Κάλβος» αντικαθίσταται από το μεγαλύτερο και ομόσταβλο «Κεφαλονιά», στο πλαίσιο της προσπάθειας της Levante Ferries για πληρέστερη εξυπηρέτηση της αυξημένης επιβατικής κίνησης στη γραμμή.

Η βραβευμένη Levante Ferries δραστηριοποιείται στο Ιόνιο με τις συνδέσεις Κυλλήνη-Κεφαλονιά, Κυλλήνη-Ζάκυνθος και Πάτρα-Κεφαλονιά-Ιθάκη έχοντας ανεβάσει ψηλά τον πήχη στον χώρο της ελληνικής ακτοπλοΐας. Τα 6 πανέμορφα και πολυτελή πλοία της εταιρίας νέας τεχνολογίας και υψηλής αισθητικής θα σας πάνε στην ονειρεμένη Κεφαλονιά, και τα άλλα νησιά του Ιονίου γρήγορα, άνετα και με ασφάλεια σε ένα το περιβάλλον που εντυπωσιάζει από την πρώτη κιόλας στιγμή που θα μπείτε στο πλοίο. Άψογη εξυπηρέτηση, ευγένεια και πάνω από όλα εξειδίκευση η Levante Ferries κάνει πανεύκολο και ευχάριστο το ταξίδι στο Ιόνιο!

Levante Ferries

Η Levante Ferries είναι μία νεοτεριστική εταιρία στο χώρο της ελληνικής ακτοπλοΐας, χώρος δραστηριοποίησης της οποίας αποτέλεσε πρώτα το Ιόνιο Πέλαγος, με τις συνδέσεις Κυλλήνη-Ζάκυνθος, Κυλλήνη-Κεφαλονιά και Πάτρα-Κεφαλονιά-Ιθάκη.

Βραβευμένη δύο φορές στην Ελλάδα ως Passenger Line Of The Year, η Levante Ferries, με σύγχρονα πλοία και προηγμένες υπηρεσίες ξηράς, εξυπηρετεί νησιώτες, επισκέπτες και επαγγελματίες στις μεταφορές, με ασφάλεια, αξιοπιστία, συνέπεια, άνεση και αισθητική. Στη γρήγορη ανάπτυξη και εδραίωσή της, συντέλεσαν η εμπειρία των στελεχών της στην εξυπηρέτηση, η προσέγγισή της στα ακτοπλοϊκά ζητήματα και η κατανόηση των αναγκών των κοινωνιών στους τόπους που εξυπηρετεί.

Ο στόλος της Levante Ferries αποτελείται από έξι πλοία. Πρόκειται για το παγκοσμίως βραβευμένο Fior di Levante και τα ιδιαίτερα αγαπητά στο Κεντρικό Ιόνιο, Mare di Levante, Ανδρέας Κάλβος και Κεφαλονιά. Το πέμπτο πλοίο, Smyrna di Levante, πρόσφατα μετασκευάστηκε εκτενώς, ανακαινίστηκε πλήρως και αναβαθμίστηκε τεχνολογικά, κάτι για το οποίο βραβεύτηκε σε διεθνές επίπεδο. Ακόμη ένα πλοίο, το Contessa di Levante, αποκτήθηκε πρόσφατα και επίσης μετασκευάζεται εκτενώς, ώστε να εναρμονιστεί με τα υψηλά πρότυπα της εταιρείας και να δρομολογηθεί στο Ιόνιο, ανεβάζοντας τον πήχη της εξυπηρέτησης στην περιοχή, ακόμα πιο ψηλά!

Η Levante Ferries και στο κινητό σου

Μια πρωτοπόρος εφαρμογή που σε ταξιδεύει με τα πλοία της Levante Ferries, στη Ζάκυνθο, την Κεφαλονιά και την Ιθάκη, με το κινητό σου. Με το app μπορείς να δεις τα δρομολόγια Κυλλήνη – Ζάκυνθος, Κυλλήνη – Πόρος Κεφαλονιάς, Πάτρα – Σάμη – Ιθάκη και Κυλλήνη – Ιθάκη, καθώς και να αγοράσεις τα εισιτήριά σου (e-ticket) εύκολα και γρήγορα! Επιπλέον, μπορείς να τα αποθηκεύσεις στην εφαρμογή και να κάνεις κατευθείαν check in στα πλοία της εταιρείας.

Μάθετε περισσότερα και κάντε την κράτησή σας εδώ: levanteferries.com