Μια εξαιρετική επιλογή διαμονής στη Ιθάκη μπροστά στη θάλασσα!

Στο Βαθύ, την πρωτεύουσα του νησιού σε πολύ προνομιακό σημείο βρίσκεται το ξενοδοχείο Μέντωρ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μια εξαιρετική επιλογή διαμονής στη Ιθάκη μπροστά στη θάλασσα!

Στην όμορφη Ιθάκη στο Βαθύ, την πρωτεύουσα του νησιού σε πολύ προνομιακό σημείο βρίσκεται το ξενοδοχείο Μέντωρ, το οποίο αποτελεί ένα από τα πιο χαρακτηριστικά κτήρια του παραλιακού δρόμου.

Το ξενοδοχείο χτίστηκε το 1969, και ήταν ουσιαστικά το πρώτο πραγματικό ξενοδοχείο του νησιού, με δυνατότητα φιλοξενίας 70 ατόμων, εστιατόριο και σύγχρονες ξενοδοχειακές ανέσεις. Με την παρούσα ιδιοκτησία του λειτουργεί από το 1987, ενώ η τελευταία μεγάλη ανακαίνισή του ολοκληρώθηκε το 2011.

Οι 4 σουίτες, τα 30 δίκλινα και τα 2 μονόκλινα δωμάτια του ξενοδοχείου, διαθέτουν μπάνιο, air condition, τηλεόραση, mini bar, χρηματοκιβώτιο, ανεξάρτητη τηλεφωνική γραμμή και σύνδεση wifi.

Μεγάλο πλεονέκτημα του Μέντωρ είναι σίγουρα η προνομιακή του θέση. Χτισμένο στον παραλιακό δρόμο, μπροστά στη θάλασσα, προσφέρει εξαιρετική πανοραμική θέα στον γραφικό κόλπο, τα πολλά σκάφη που αράζουν στο λιμάνι του και σε ολόκληρο το Βαθύ. Καθώς βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το εμπορικό κέντρο και την πλατεία, παρέχει εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία ενδιαφέροντος ακόμη και με τα πόδια. Παράλληλα, μπορεί κανείς να φθάσει εύκολα από εδώ σε μερικές από τις ωραιότερες παραλίες του νησιού, όπως το Φιλιατρό –για το οποίο ο δρόμος ξεκινά ακριβώς πίσω από το ξενοδοχείο και το Γιδάκι –για το οποίο τα καΐκια ξεκινούν από την κοντινή πλατεία.

Το σίγουρο είναι ότι εδώ θα έχετε τις ιδανικές συνθήκες παραμονής και άριστη φιλοξενία για να νιώσετε σαν το σπίτι σας για ένα αξέχαστο ταξίδι σε αυτό το πανέμορφο νησί του Ιονίου.

Ιθάκη ξενοδοχείο

Από τις 7:00 με 11:00 σερβίρεται πλούσιο πρωινό στο εστιατόριο του ξενοδοχείου με σπιτικά καλούδια, που θα το απολαύσετε με θέα τη θάλασσα!

Highlight

To ξενοδοχείο διαθέτει ταχύπλοο σκάφος, τύπου Sunseeker Portofino 40, το οποίο διατίθεται προς ενοικίαση, για μία συγκεκριμένη διαδρομή ή για περισσότερες ημέρες, ανάλογα με την ανάγκη και το σκοπό, για να ζήσετε μια αξέχαστη καλοκαιρινή εμπειρία!

Ιθάκη hotel

Ιθάκη ξενοδοχείο εσωτερικό

Info

28300 Βαθύ / Ιθάκη

T: 26740 32433

T: 26740 33033

E: welcome@hotelmentor.gr

S:Hotelmentor.gr

Φωτο: Hotelmentor.gr