Εικόνες: Ο Τάσος Δούσης ξεκινάει την σεζόν με ένα πανέμορφο ταξίδι στην Ιορδανία

Όταν οι λέξεις αδυνατούν να περιγράψουν τις εικόνες αναλαμβάνει ο... ειδικός!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Εικόνες: Ο Τάσος Δούσης ξεκινάει την σεζόν με ένα πανέμορφο ταξίδι στην Ιορδανία

Και αυτή τη σεζόν μέσα από τη συχνότητα του OPEN beyond, ο Τάσος Δούσης με τις χαρακτηριστικά γλαφυρές περιγραφές του ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και μας παρουσιάζει με τον μοναδικό του τρόπο χώρες, πόλεις, εξωτικά μέρη, συγκλονιστικά τοπία και καταπληκτικούς ανθρώπους. Η νέα σεζόν, λοιπόν, ξεκινάει με τον καλύτερο τρόπο!

Πρώτη στάση λοιπόν του Τάσου Δούση και των Εικόνων η Ιορδανία!

Οι Εικόνες αυτό το Σάββατο, 7 Οκτωβρίου, στις 20:00 στο OPEN beyond εξερευνούν τη Μικρή Πέτρα, την πρώτη πόλη των Ναβαταίων, αλλά και την Πέτρα όπου θαυμάζουν τα λαξευμένα μέσα στους βράχους Θησαυροφυλάκιο και Μοναστήρι.

Στην Πέτρα έχουν την ευκαιρία να πιουν το ποτό τους μέσα σε αρχαίους τάφους που πλέον έχουν μετατραπεί σε μπαρ, να απολαύσουν τοπικά πιάτα σε πολυτελές ξενοδοχείο και να παρακολουθήσουν το συγκλονιστικό show Petra by night που λαμβάνει χώρα στο Θησαυροφυλάκιο.

O Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ στη συνέχεια φτάνουν μέχρι τη Νεκρά Θάλασσα για φυσικό σπα, αλλά και για να βιώσουν ένα μαγευτικό ηλιοβασίλεμα.

Το trailer

Συνεχίζοντας την Κυριακή 8 Οκτωβρίου θα δείτε σε επανάληψη στις 16:00 στο OPEN beyond τα δύο επεισόδια του ταξιδιού των ΕΙΚΟΝΩΝ και του Τάσου Δούση στην «αιώνια πόλη», τη Ρώμη!

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς αλλά και στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram για διαγωνισμούς κι όχι μόνο!