Είκονες: Ο Τάσος Δούσης συνεχίζει το ταξίδι του στην Ιορδανία

Δείτε το trailer

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Unsplash.com
Unsplash.com

Όταν οι λέξεις αδυνατούν να περιγράψουν τις εικόνες αναλαμβάνουν δράση οι «ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση»! Και αυτή τη σεζόν μέσα από τη συχνότητα του OPEN beyond, ο Τάσος Δούσης με τις χαρακτηριστικά γλαφυρές περιγραφές του ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και μας παρουσιάζει με τον μοναδικό του τρόπο χώρες, πόλεις, εξωτικά μέρη, συγκλονιστικά τοπία και καταπληκτικούς ανθρώπους.

Η νέα σεζόν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο! Με το πρώτο επεισόδιο του ταξιδιού στην Ιορδανία και τώρα συνεχίζει με το νέο επεισόδιο, το δεύτερο μέρος του ταξιδιού στην Ιορδανία (σε περίπτωση που χάσατε το πρώτο επεισόδιο μπορείτε να το δείτε εδώ) αυτό το Σάββατο 14/10 στις 20:00 στο OPEN beyond.

Και για περισσότερες ΕΙΚΟΝΕΣ, την Κυριακή 15/10 θα προβληθούν δύο επεισόδια σε επανάληψη!

Το Σάββατο, λοιπόν, 14/10, ο Τάσος Δούσης και οι Εικόνες συνεχίζουν το ταξίδι στη γεμάτη εκπλήξεις Ιορδανία

Σε αυτό το νέο επεισόδιο, ανακαλύπτουν την έρημο Ουάντι Ραμ, η οποία αποτελεί φυσικό σκηνικό για πολλές χολιγουντιανές παραγωγές. Η αποστολή διαμένει σε ένα πολυτελές camp και έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τους ιδιόμορφους γεωλογικούς σχηματισμούς της περιοχής όπως τον «Βράχο Μανιτάρι», να πιουν τσάι σε σκηνή Βεδουίνων, να δουν τη διάσημη στους αναρριχητές οροσειρά Μπούρντα, να ανέβουν στην εντυπωσιακή γέφυρα Ουμ Φρουθ, να διασχίσουν το φαράγγι Αλ Καζάλι όπου υπάρχουν σημάδια ζωής 12.000 ετών και να ζήσουν ένα ειδυλλιακό ηλιοβασίλεμα.

O Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ φτάνουν μέχρι την Άκαμπα για snorkeling στα πολύχρωμα κοραλλιογενή νερά της πόλης και βλέπουν το σημείο όπου βαπτίστηκε ο Χριστός στη Βηθανία. Στο όρος Νέμπο αντικρίζουν την περιοχή που ο Μωυσής αποκάλεσε Γη της Επαγγελίας, ενώ στη Μάνταμπα επισκέπτονται τον ναό του Αγίου Γεωργίου για να δουν τον σπάνιο ψηφιδωτό χάρτη που είναι στα ελληνικά!

Το trailer

Συνεχίζοντας την Κυριακή 14 Οκτωβρίου, θα δείτε σε επανάληψη στις 16:00 στο OPEN beyond τα δύο επεισόδια του ταξιδιού των ΕΙΚΟΝΩΝ και του Τάσου Δούση στην «αιώνια πόλη», τη Ρώμη!

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

Δείτε όλες τις εκπομπές “Εικόνες με τον Τάσο Δούση” στο επίσημο κανάλι στο YouTube