Νέα Υόρκη: Πώς θα πάτε, πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια και 9 βασικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε

Ταξίδι στην μητρόπολη του κόσμου

Unsplash.com
Unsplash.com

Ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη είναι ένα ταξίδι ζωής καθώς πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες και πιο πολυπολιτισμικές μητροπόλεις στον πλανήτη και δε θα βρείτε πολλούς να διαφωνούν με την άποψη αυτή.

Αν, λοιπόν, σκοπεύετε να επισκεφτείτε το Μεγάλο Μήλο για πρώτη φορά, εμείς εδώ βρήκαμε την καλύτερη δυνατή τιμή για απευθείας πτήση από Αθήνα αλλά επίσης έχουμε συγκεντρώσει 9 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν πάτε, αν και είναι σίγουρο πως είναι τόσο δυνατή ταξιδιωτική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη όπως και να ‘χει!

Σχετικά με τα εισιτήρια κάναμε την αναζήτησή μας στη Skyscanner συγκρίνοντας τις τιμές για ταξίδι με επιστροφή στη Νέα Υόρκη. Αν η αναζήτηση αφορά σε ταξίδι προς τα τέλη Νοεμβρίου η καλύτερη τιμή που βρήκαμε με απευθείας πτήση ήταν της Emirates από Αθήνα για Νέα Υόρκη με €692 με επιστροφή, με ημερομηνίες 23 Νοεμβρίου 2023 με επιστροφή 30 Νοεμβρίου 2023.

Η αεροπορική εταιρεία, που είναι μια από τις καλύτερες του κόσμου συγκριτικά έχει τις καλύτερες τιμές τουλάχιστον για την περίοδο που κάναμε την αναζήτηση. Από την άλλη υπάρχει και πιο οικονομική πτήση τις ίδιες ημερομηνίες με την Turkish Airlines αλλά δεν είναι απευθείας αλλά με ενδιάμεση στάση στην Κωνσταντινούπολη.

Διαβάστε περισσότερα στο travelstyle.gr