Tsikeli Boutique Hotel Meteora: Υπέροχο περιβάλλον για μαγευτική διαμονή στη σκιά των Μετεώρων!

Απόλαυσε την απόλυτη φιλοξενία στο eco-friendly ξενοδοχείο

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Tsikeli Boutique Hotel Meteora: Υπέροχο περιβάλλον για μαγευτική διαμονή στη σκιά των Μετεώρων!

Tα Μετέωρα είναι ένας μοναδικός προορισμός που προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο, μαζί σε αυτούς και εμένα, που δεν χάνω ευκαιρία για να τον επισκέπτομαι όσο πιο συχνά μπορώ.

Και φυσικά ο καλύτερος τρόπος για να απολαμβάνω αυτή τη μοναδική τοποθεσία όποτε ταξιδεύω εκεί, είναι μένοντας στο «Τsikeli Boutique Hotel Meteora», ένα φιλόξενο και eco-friendly ξενοδοχείο που βρίσκεται στο γραφικό χωριό Καστράκι και στη σκιά των επιβλητικών βράχων των Μετεώρων.

«Tsikeli Boutique Hotel Meteora»: Απόλαυσε μια μαγευτική διαμονή στη σκιά των Μετεώρων!

Το «Tsikeli Boutique Hotel Meteora» αποτελεί την top επιλογή μου, που και θα με χαλαρώσει αλλά και θα μου προσφέρει όλα όσα έχω ανάγκη για να αισθανθώ σαν στο σπίτι μου προκειμένου η διαμονή μου στα μαγευτικά Μετέωρα να μου μείνει αξέχαστη.

tsikeli4

Τι είναι αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει στην κατηγορία του; Αρχικά το γεγονός ότι εδώ η παραδοσιακή αρχιτεκτονική συνδυάζεται αρμονικά με το μοντέρνο σχεδιασμό σε ένα φιλόξενο και eco-friendy χώρο, που θα σε κάνει να νιώσεις από την πρώτη στιγμή οικεία, όπως έγινε και στη δική μου περίπτωση. Αυτό συμπληρωματικά με τα δωμάτια και τις σουίτες του, που έχουν το δικό τους χαρακτήρα, με κέρδισαν από την πρώτη στιγμή!

Οι εσωτερικοί του χώροι

Τα μοναδικά διακοσμημένα δωμάτια και σουίτες του υπέροχου αυτού boutique ξενοδοχείου διαθέτουν ξεχωριστό χαρακτήρα. Όσο για το πρωινό, το μεσημεριανό ή το βραδινό σου μπορείς να τα απολαύσεις στο λιτό χώρου του εστιατορίου, που βρίσκεται στον κήπο του με θέα στα Μετέωρα.

tsikeli2

Εκεί ο σεφ προτείνει παραδοσιακούς γευστικούς συνδυασμούς, μέσα από ένα μενού που αλλάζει με τις εποχές, εμπνευσμένο από την κλασική ελληνική κουζίνα με σύγχρονες πινελιές.

tsikeli3

Όσο για το Senses RestoBar, το μπαρ του ξενοδοχείου, εδώ μπορείς να απολαύσεις μια εντυπωσιακή ποικιλία από τοπικά ελληνικά κρασιά, special cocktails αλλά και ποτά με θέα το επιβλητικό τοπίο των πανύψηλων βράχων των Μετεώρων.

Bonus extra

Σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το «Tsikeli Boutique Hotel Meteora» θα βρεις τον σταθμό λεωφορείων, όπου υπάρχουν συχνά δρομολόγια προς τα Μετέωρα και την Καλαμπάκα, ενώ σε ακόμη πιο κοντινή απόσταση υπάρχουν μονοπάτια πεζοπορίας που προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες στη φύση, που αξίζει να δοκιμάσεις. Ένα από αυτά οδηγεί στο Μοναστήρι του Αγίου Νικολάου Αναπαυσά, το οποίο διακρίνεται για τη μοναδική αρχιτεκτονική του.

tsikeli1

Σημείωσε ακόμη ότι η μοναδική τοποθεσία του «Tsikeli Boutique Hotel Meteora» προσφέρει ενδιαφέρουσες επιλογές αναψυχής και εξερεύνησης στη γύρω περιοχή, ενώ και μέσα στο ξενοδοχείο υπάρχει μια πλούσια γκάμα υπηρεσιών που μπορείς να επιλέξεις για να αισθανθείς ακόμη πιο άνετα.

Info