Evora Suites: Ένα luxury & cozy boutique ξενοδοχείο στη γραφική Ευρυτανία σε περιμένει να το ανακαλύψεις!

Ο ζεστός και άνετος χώρος διαμονής του είναι ιδανικός για να περάσεις όμορφες στιγμές

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Evora Suites: Ένα luxury & cozy boutique ξενοδοχείο στη γραφική Ευρυτανία σε περιμένει να το ανακαλύψεις!

Σε απόσταση μόλις 13 χλμ. από το Καρπενήσι, 1,6 χλμ. από το Μεγάλο Χωριό και το Μικρό Χωριό και 15 χλμ. από τον Προυσό, το «Εvora Suites» ήταν για μένα κάτι παραπάνω από την ιδανική επιλογή για να χαλαρώσω και να απολαύσω την πρωτεύουσα της εκπληκτικής Ευρυτανίας και τα γύρω χωριά.

Και αυτό γιατί είναι ένα ξενοδοχείο που χάρη στην ζεστασιά του, η οποία πρωταγωνιστεί τόσο στον εξωτερικό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του όσο και στην ιδιαίτερη εσωτερική του διακόσμηση από πέτρα και ξύλο θα σου θυμίσει από την πρώτη κιόλας στιγμή τη θαλπωρή του σπιτιού σου!

Μάθε περισσότερα για το luxury & cozy Evora Suites στη γραφική Ευρυτανία

Με θέα το καταπράσινο βουνό της Καλιακούδας και τον Καρπενησιώτη ποταμό, το «Εvora Suites» θα κάνει τη διαμονή σου εδώ μια μοναδική εμπειρία, η οποία πραγματικά θα σου μείνει αξέχαστη, όπως ακριβώς έμεινε και σε εμένα.

evora_suites1

Ο μοντέρνος σχεδιασμός του και η λιτή αρχιτεκτονική του, η οποία συνδυάζει τέλεια το ξύλο και την πέτρα δίνουν από την πρώτη ματιά μια μοναδική αίσθηση ζεστασιάς, ενώ τα μεγάλα μπαλκόνια του με την απεριόριστη θέα αποτελούν ένα από τα highlight αυτού του εξαιρετικού αυτού luxury boutique ξενοδοχείου.

Οι deluxe σουίτες

Οι 4 πολυτελείς σουίτες του «Εvora Suites» θα σε κερδίσουν αμέσως καθώς διαθέτουν υπέρδιπλο κρεβάτι, τζάκι και υδρομασάζ, για να απολαύσεις μοναδικές στιγμές χαλάρωσης εδώ.

evora_suites2

Σε όλα αυτά πρόσθεσε το ειδυλλιακό σκηνικό, που είναι ιδανικό για νεονύμφους, προσφέροντας όλες τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για την πιο ξεχωριστή στιγμή της ζωή τους.

evora_suites3

Πως να συνδυάσεις τη διαμονή σου...

Μια επίσκεψη στο εντυπωσιακό Φαρράγγι Πανταβρέχει, θα σε αποζημιώσει. Το συγκεκριμένο φαράγγι βρίσκεται μεταξύ των χωριών Δολιανά και Ροσκά, ενώ η ονομασία του οφείλεται στους όμορφους καταρράκτες που τρέχουν από το βουνό της Καλιακούδας και σχηματίζουν την αίσθηση μιας συνεχομένης τεχνητής βροχής. Σημείωσε ότι υπάρχουν 3 διαδρομές που μπορείς να ακολουθήσεις για να φτάσεις στο μοναδικό αυτό αξιοθέατο.

Ιnfo