Αυτοί είναι οι 11 κορυφαίοι προορισμοί της Ευρώπης για μαγικά Χριστούγεννα

Glam πόλεις που θα σας μαγέψουν την συγκεκριμένη εποχή

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Unsplash.com
Unsplash.com

Αν και εσείς σκέφτεστε τα φετινά Χριστούγεννα να κάνετε ένα ταξίδι στην Ευρώπη, καλό είναι να αρχίσετε να ψάχνετε αν δεν έχετε αρχίσει ήδη, καθώς όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο ακριβαίνουν οι τιμές (αεροπορικά, ξενοδοχεία) όσο και η ζήτηση με αποτέλεσμα οι πιο δημοφιλείς χριστουγεννιάτικοι προορισμοί να είναι… overbooked!

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν χώρες στην Ευρώπη, που πως να το κάνουμε τα Χριστούγεννα τους ταιριάζουν γάντι

Αν λοιπόν και εσείς ψάχνετε προορισμό για χριστουγεννιάτικες διακοπές εδώ συγκεντρώσαμε τους 11 κορυφαίους προορισμούς στην Ευρώπη για να περάσετε μαγικά Χριστούγεννα! Αλλά ακόμα και όσοι δεν ψάχνετε, μπορείτε να πάρετε ιδέες για την επόμενη φορά ή και να ταξιδέψετε νοερά στην πιο παραμυθένια περίοδο του χρόνου!

Ο Σκρουτζ θα τις… μισούσε, αλλά εσείς θα ανακαλύψετε στις παρακάτω glam πόλεις το λόγο της αυθεντικής εορταστικής διασκέδασης.

Χριστούγεννα στην Ευρώπη σημαίνει χιόνι, παραδόσεις που χάνονται στα βάθη των αιώνων, πολύχρωμα φωτάκια, στολισμένα έλατα, shopping, χαρούμενα πρόσωπα, εποχικά γλυκίσματα, κάλαντα, ουρές στα αεροδρόμια για το καθιερωμένο γιορτινό getaway… Η λίστα δεν έχει τελειωμό, οπότε εμείς θα σταθούμε στο τελευταίο, τα ταξίδια, που είναι και το ζητούμενο για πολλούς.

Διαβάστε την συνέχεια στο Travelstyle.gr