Εlysian Luxury Hotel & Spa: Εμπειρία 5 αστέρων στην Καλαμάτα

Επαναπροσδιορίζει την αίσθηση της πολυτέλειας

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Εlysian Luxury Hotel & Spa: Εμπειρία 5 αστέρων στην Καλαμάτα

H πόλη αυτή δεν με αφήνει ποτέ αδιάφορη και πάντα έχει να μου προσφέρει μοναδικές εικόνες και καλά κρυμμένα μυστικά. Η Καλαμάτα δεν είναι απλώς η "αρχόντισσα" της Μεσσηνίας είναι πολλά περισσότερα, που και σε αυτή τη μίνι απόδρασή μου εκεί πέτυχε να μου τα προσφέρει όλα απλόχερα.

Η διαμονή μου είχε ήδη κανονιστεί στο Elysian Luxury Hotel & Spa, που πολλά είχα ακούσει για την ειδυλλιακή του θέση, στον συνοικισμό Κορδία –μόλις 5 λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο της Καλαμάτας- αλλά μόλις το αντίκρυσα, εκεί που συναντιούνται το γαλάζιο της μεσσηνιακής θάλασσας και του καθαρού ελληνικού ουρανού, έσβησε και η παραμικρή αμφιβολία που πιθανώς είχα για την επιλογή μου.

Μοναδικό στυλ και διακριτική πολυτέλεια

Σχεδιασμένο να αποτελεί καταφύγιο χαλάρωσης και απόλαυσης, το Elysian Luxury Hotel & Spa διαθέτει 44 πολυτελή δωμάτια και σουίτες με 22 ιδιωτικές πισίνες, προσφέροντας άριστης ποιότητας υπηρεσίες σε έναν χώρο που αποπνέει εκπλεπτυσμένη πολυτέλεια, δημιουργώντας όλες τις προϋποθέσεις για περάσω μοναδικές στιγμές στον προσωπικό μου “παράδεισο”.

elysian hotel

Η ζεστή φιλοξενία μέσα σε μια πραγματική όαση, που μόνο στα όνειρά μου μπορούσα να φανταστώ, συνδυάστηκε ιδανικά με τις σύγχρονες ανέσεις που μου πρόσφεραν από την αρχή μέχρι το τέλος της διαμονής μου, δημιουργώντας για μένα τις καλύτερες συνθήκες, που με έκαναν να νιώσω σαν στο σπίτι μου!

Αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία στο εστιατόριο

Η μέρα μου ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις, αφού απόλαυσα ένα πλούσιο πρωινό ταξίδι γεύσεων δίπλα στην πισίνα, με μια σειρά από φρέσκα φρούτα και χυμούς, φρεσκοψημένα αρτοσκευάσματα, ποικιλία τυριών, γιαούρτι, λαχταριστά εδέσματα και γλυκά, που θα ικανοποιούσαν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Έτσι πήρα πολλή ενέργεια για να κάνω τις βόλτες μου στην πόλη, επιστρέφοντας στο Elysian Luxury Hotel & Spa το μεσημέρι.

elysian hotel luxury

Και τι καλύτερο, λοιπόν, από το να απολαύσω στο εστιατόριο του Elysian Luxury Hotel & Spa το μεσημεριανό μου, δοκιμάζοντας υπέροχες μεσογειακές γεύσεις από το ιδιαίτερο μενού, με πιάτα που συνδυάζουν αριστοτεχνικά την παράδοση με τις μοντέρνες γευστικές πινελιές.

Η παρέα το απόγευμα συγκεντρώθηκε στο Champs Elysees Café για έναν αρωματικό καφέ ή ένα ποτήρι κρασί, ενώ εγώ προτίμησα ένα signature cocktail, αφήνοντας την υπέροχη θέα να με συνεπάρει.

Παράδεισος χαλάρωσης και ευεξίας

Λίγο πριν αποχαιρετίσω την πόλη αλλά και το υπέροχο Elysian Luxury Hotel & Spa δεν θα μπορούσα φυσικά να μην εκμεταλλευτώ τις έξτρα παροχές του, που κάθε γυναίκα -και όχιι μόνο- οφείλει να χαρίσει στον εαυτό της.

Αρχής γενομένης από το γυμναστήριο, όπου έκανα ένα πρόγραμμα προπόνησης με TRX και yoga walls, για να μην έχω καμία δικαιολογία ότι δεν φροντίζω το σώμα και την υγεία μου στις διακοπές, ενώ πλέον ήμουν πανέτοιμη να χαλαρώσω.

spa elysian hotel

Και πού αλλού καλύτερα, από τον μίνι “παράδεισο” χαλάρωσης και ευεξίας Elysian Spa, με την εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα με τον καταρράκτη-μασάζ και τα υδρομασάζ, στα χαμάμ και στις σάουνες να δημιουργούν εύκολα όλες τις προϋποθέσεις για να νιώσω μια φοβερή αίσθηση ηρεμίας.

spa προτάσεις elysian hotel

Μάλιστα, στο τέλος έκανα μια σειρά από αναζωογονητικά και θεραπευτικά μασάζ αλλά και anti-ageing προσώπου, βγαίνοντας από εκεί... άλλος άνθρωπος! Γιατί ο... παράδεισος επί της γης ακούει στο όνομα Elysian Luxury Hotel & Spa και είναι όλος... δικός μου!

Info

  • Διεύθυνση: Συνοικία Κορδιά, Καλαμάτα
  • Τηλ.: 2721 180100
  • E-mail: elysianreception@gmail.com