Hotel Olympic: Μια ξεχωριστή πρόταση στο κέντρο των Ιωαννίνων

H επιλογή μας για να απολαύσουμε την πόλη τις τελευταίες μέρες του Καρναβαλιού!

Hotel Olympic: Μια ξεχωριστή πρόταση στο κέντρο των Ιωαννίνων

Με τις Απόκριες να κορυφώνονται την Κυριακή 17 Μαρτίου, είναι μια ιδανική ευκαιρία να κάνουμε ένα ταξίδι στην πάντα όμορφη πόλη των Ιωαννίνων, όπου κάθε χρόνο τέτοια περίοδο αναβιώνουν οι Τζαμάλες, ένα από τα πιο ιδιαίτερα έθιμα του τόπου μας.

Για τη διαμονή μας επιλέγουμε το eco friendly ξενοδοχείο Olympic, που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και περιβάλλεται από τον καινούριο πεζόδρομο, όπου θα βρείτε τα πιο IN μαγαζιά της περιοχής.

Όλα τα δωμάτιά του αποτελούν όαση άνεσης και ηρεμίας, ενώ το πάντα ευγενικό προσωπικό του είναι πάντα στη διάθεσή μας για πληροφορίες γύρω από την πόλη και τα μέρη που αξίζει να επισκεφθούμε.

Τα δωμάτια του Olympic Hotel

Το ξενοδοχείο προσφέρει μεταξύ άλλων δορυφορική τηλεόραση, υπηρεσίες baby-sitting, κομμωτηρίου, καθαριστηρίου και ενοικίασης αυτοκινήτου, καθώς και internet room σε κάθε όροφο, ενώ διαθέτει δωρεάν ιδιωτικό parking για τους πελάτες του.

Επίσης, στο ανανεωμένο cafe- piano bar restaurant του ξενοδοχείου χαλαρώνουμε με τον αγαπημένο μας καφέ ή ποτό, ενώ στο εστιατόριο απολαμβάνουμε από νωρίς το πρωί ποικιλία τοπικών εδεσμάτων σε έναν πλούσιο μπουφέ, αλλά και στη συνέχεια της ημέρας δεκάδες γαστρονομικές επιλογές της ελληνικής και διεθνούς κουζίνας.

Info

  • Olympic Hotel: Μελανίδη 2 & Μιχ. Αγγέλου, Ιωάννινα
  • Τηλ: 26510-22233, 25888
  • Fax: 2651022041
  • E-mail: info@hotelolymp.gr