Στο ξενοδοχείο Apanemo στη Σαντορίνη απολαμβάνουμε θέα που “κόβει” την ανάσα

Τα σύγχρονα και πολυτελή καταλύματά του εξασφαλίζουν την ήρεμη και άνετη διαμονή που έχουμε ανάγκη

Στο ξενοδοχείο Apanemo στη Σαντορίνη απολαμβάνουμε θέα που “κόβει” την ανάσα

Με θέα που “κόβει” την ανάσα, το Apanemo στην κοσμοπολίτικη Σαντορίνη, στην περιοχή Ακρωτήρι, μάς περιμένει στον φιλόξενο και προσεγμένο στη λεπτομέρεια χώρο του, για να γιορτάσουμε μαζί τις άγιες μέρες του Πάσχα, σε ένα περιβάλλον πολυτελές και συνάμα οικείο και χαλαρωτικό.

Στα σύγχρονα καταλύματά του κυριαρχούν η πέτρα και το ξύλο, σύμφωνα με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική, με το νησιώτικο στοιχείο να είναι “παρών” παντού στη διακόσμηση. Εδώ οι γήινοι τόνοι συνδυαζόνται αρμονικά με το γαλάζιο και το λευκό, για να μας θυμίζουν πως βρισκόμαστε στο στολίδι των Κυκλάδων.

Apanemo Σαντορίνη

Το ξενοδοχείο διαθέτει πέντε τύπους δωματίων, καλύπτοντας όλα τα γούστα και κάθε ανάγκη των επισκεπτών. Μεταξύ αυτών οικογενειακές και junior σουίτες, αλλά και μια ιδωτική one bedroom villa.

Το πιο δυνατό σημείο, όμως, στο Apanemo είναι αναμφίβολα η εκπληκτική του τοποθεσία, που μας προσφέρει μία μοναδική θέα της καλντέρας, του ηφαιστείου, αλλά και αμφιθεατρικά ολόκληρης της Σαντορίνης. Στην ιδιωτική μας βεράντα, που “βλέπει” Αιγαίο, θα έχουμε τη δυνατότητα να τη θαυμάζουμε όλες τις ώρες της ημέρας, απολαμβάνοντας το γαλάζιο του ουρανού και το μπλε της θάλασσας.

Apanemo Σαντορίνη

Η ζεστή και φιλική του ατμόσφαιρα, οι ποιοτικές του υπηρεσίες, αλλά και η πελατοκεντρική του προσέγγιση, κάνουν το Apanemo να ξεχωρίζει, μιας και η εμπειρία φιλοξενίας που μάς προσφέρει μάς μένει κάθε φορά αξέχαστη. Δεν είναι τυχαία, άλλωστε, τόσα χρόνια πρώτο στις προτιμήσεις και το αγαπημένο των επισκεπτών, που το βαθμολογούν με άριστα για τις υπηρεσίες του στις ταξιδιωτικές πλατφόρμες!

Apanemo - Δωμάτιο

Γεύση από... Ελλάδα!

Κι όσο απολαμβάνεις τη διαμονή σου στο Apanemo, μην παραλείψεις να γευτείς και την παραδοσιακή, ελληνική κουζίνα του εστιατορίου του, που βασίζεται στα τοπικά και εποχιακά προϊόντα του νησιού. Πεντανόστιμα πιάτα, με φρέσκες πρώτες ύλες που μοσχοβολούν Ελλάδα, απογειώνουν τη γευστική μας εμπειρία, από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Apanemo - Κρεβάτι - Θέα

Αν επιθυμείς, λοιπόν, μια ήρεμη και άνετη διαμονή, που θα καλύψει όλες σου τις ανάγκες, το Apanemo στο Ακρωτήρι Σαντορίνης είναι σίγουρα η επιλογή σου!

Info