Theros All Suite Hotel: Μια ολιστική εμπειρία νησιωτικής ευτυχίας στην Κω

Πάνω στην παραλία Λάμπη, σε ένα ιδανικό τοπίο χαλάρωσης, ο χρόνος σταματά

Η πισiνα του Theros
Η πισiνα του Theros

«Έρχεσαι ως επισκέπτης, φεύγεις ως φίλος», είναι το moto του Theros All Suite Hotel στην Κω. Το πολυβραβευμένο για το design του υπερπολυτελές συγκρότημα διαμερισμάτων βρίσκεται σε ένα ιδανικό τοπίο χαλάρωσης, πάνω στην παραλία Λάμπη, μια από τις ομορφότερες του νησιού. Μέσα σε μια καταπράσινη όαση, που περιβάλλεται από την ηλιόλουστη φύση του νησιού, η ζωή κυλά στους ρυθμούς που της αρμόζουν: αργά και απολαυστικά.

Η είσοδος του Theros All  Suite Hotel
Η είσοδος του Theros All Suite Hotel

Γι’ αυτό και από την πρώτη κιόλας στιγμή, στο Theros νιώθεις ότι μπαίνεις σε έναν άλλο κόσμο. Έναν κόσμο παραδεισένιο, όπου η παραμονή σου εδώ – σαν σε άλλο ιερό καταφύγιο- σε γεμίζει με ευφορία κι εσωτερική γαλήνη. Εδώ, ο χρόνος σταματά και η προσπάθεια επικεντρώνεται στην εμπειρία ενός απλού, βιώσιμου και πιο ουσιαστικού τρόπου ζωής. Γιατί πίσω από το Theros, δεν βρίσκεται απλά ένα πανέμορφο κατάλυμα και η ευκαιρία για μια αξέχαστη παραθαλάσσια απόδραση. Βρίσκεται μια ολόκληρη φιλοσοφία και η προσφορά μιας ολιστικής εμπειρίας νησιωτικής ευτυχίας, εμπνευσμένη από την έννοια του Ευ Ζην και τη διαδρομή αναζήτησης της πληρότητας. Αλλά και η μαγική δυνατότητα να έρθουμε για λίγες ημέρες σε επαφή με τον εαυτό μας και να ακούσουμε επιτέλους τη φωνή μέσα μας. Μια φωνή που συχνά χάνεται μέσα στη βουή της καθημερινότητας.

Το μπαρ του Theros All  Suite Hotel
Το μπαρ του Theros All Suite Hotel

Το Theros All Suite Hotel είναι ένα adults only ησυχαστήριο, με eco friendly προσέγγιση και απόλυτο σεβασμό στη φύση, που επιδιώκει να μας προσφέρει μια μοναδική, αλλά συνάμα φιλική προς το περιβάλλον ξενοδοχειακή εμπειρία. Γι’ αυτό και στο signature spa και γυμναστήριο «Ευ Ζην» του ξενοδοχείου, μέσα από καθηλωτικές εμπειρίες που μας επανασυνδέουν με τη φύση, ξαναβρίσκουμε την εσωτερική μας γαλήνη.

Στο εστιατόριο Μαζί μας τα φρέσκα θαλασσινά έχουν εξέχουσα θέση
Στο εστιατόριο Μαζί μας τα φρέσκα θαλασσινά έχουν εξέχουσα θέση

Κι επειδή «είμαστε ό,τι τρώμε», σύμφωνα με τον Κώο Ιπποκράτη, στο εστιατόριο «Μαζί μας» του ξενοδοχείου ο επισκέπτης απολαμβάνει τα καλύτερα εποχικά προϊόντα του νησιού, βιώνοντας μια ασύλληπτη γαστρονομική εμπειρία, που βάζει στο επίκεντρο τη μεσογειακή κουζίνα. Η μέρα εδώ ξεκινά δυναμικά το πρωί με smoothies και energy balls, συνεχίζεται με ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά, αλλά και λαχανικά κατευθείαν από τον κήπο, για να ολοκληρωθεί το βράδυ με τον καλύτερο τρόπο: απολαμβάνοντας ένα δροσερό κοκτέιλ.

Στο εστιατόριο Μαζί μας απολαμβάνουμε εκλεκτές γεύσεις
Στο εστιατόριο Μαζί μας απολαμβάνουμε εκλεκτές γεύσεις

Στις σουίτες του –άλλες με θέα τη θάλασσα κι άλλες με ιδιωτική πισίνα- θα γευτείς τη χαρά της ιδιωτικότητας και θα απολαύσεις τον πιο ξεκούραστο ύπνο στα ανατομικά τους κρεβάτια. Οι γήινοι τόνοι, η κομψή διακόσμηση, η μοναδική αισθητική, αλλά και το μοντέρνο design –με τον αγαπημένο συνδυασμό ξύλου και πέτρας- εξασφαλίζουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις και τις προϋποθέσεις για την εσωτερική επανεκκίνηση που τόσο έχουμε ανάγκη.

Η σουίτες του Theros All  Suite Hotel
Η σουίτες του Theros All Suite Hotel

Τα δωμάτια περιβάλλονται από κήπο, ώστε να έχουμε όλοι πρόσβαση στη δική μας όαση. Εκεί όπου το βλέμμα χάνεται ανάμεσα στις ελιές, τους φοίνικες και το μπλε του Αιγαίου. Στο Theros All Suite Hotel η έννοια της φιλοξενίας αποκτά άλλη διάσταση. Μένει μόνο να την ανακαλύψουμε.

Η ιδιωτική πισίνα της σουίτας στο Theros All Suite Hotel
Η ιδιωτική πισίνα της σουίτας στο Theros All Suite Hotel

Info