Alkionides Boutique Hotel: Εδώ παίρνεις τις ανάσες που χρειάζεσαι, απολαμβάνοντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις

Ένα υψηλής αισθητικής ξενοδοχείο στην καρδιά του παραθαλάσσιου Πολύχρονου Χαλκιδικής

Η θέα στη θάλασσα από τα πολυτελή δωμάτια του Alkionides
Η θέα στη θάλασσα από τα πολυτελή δωμάτια του Alkionides

Αν ανήκεις σε αυτούς που αγαπούν τη Χαλκιδική για τις υπέροχες θάλασσες και τη μαγική της ατμοσφαίρα, αλλά σε αποθαρρύνει η πολυκοσμία που χαρακτηρίζει την ευρύτερη περιοχή, τότε θα λατρέψεις το πανέμορφο και πρωτίστως ήσυχο boutique hotel Alkionides στην καρδιά του παραθαλάσσιου Πολύχρονου.

Τα πολυτελή δωμάτια του Alkionides Boutique Hotel
Τα πολυτελή διαμερίσματα του Alkionides Boutique Hotel

Στο ήρεμο αυτό και γραφικό χωριουδάκι του Δήμου Κασσάνδρας, θα απολαύσεις τις βουτιές σου στα πεντακάθαρα νερά, θα φας νόστιμα και πάνω από όλα θα ηρεμήσεις και θα πάρεις τις ανάσες που χρειάζεσαι, απολαμβάνοντας όλες τις ανέσεις που τα delux δωμάτια και τα σύγχρονα διαμερίσματα του Alkionides Rooms & Apartments προσφέρουν.

Alkionides Boutique Hotel στη Χαλκιδική
Τα πολυτελή δωμάτια του Alkionides Boutique Hotel

Στο ανακαινισμένο boutique hotel όλα τα καταλύματα είναι ευρύχωρα και φωτεινά, με άπλετη θέα, τόσο στο χωριό, όσο και στη θάλασσα, που θα απολαύσεις από την ιδιωτική σου βεράντα.

Δωμάτια με θέα στη θάλασσα
Δωμάτια με θέα στη θάλασσα

Η θάλασσα μπροστά από το Alkionides
Η θάλασσα μπροστά από το Alkionides

Η υψηλής αισθητικής avant-garde διακόσμηση, με έμφαση στα ιδιαίτερα φωτιστικά και τα vintage στοιχεία, οι γήινοι τόνοι, τα ξύλινα πατώματα και τα μοντέρνα έπιπλα, αλλά και οι λιτές γραμμές του design συνθέτουν ένα σκηνικό προσιτής πολυτελείας και χαλάρωσης.

Alkionides Boutique Hotel στη Χαλκιδική
Προσιτή πολυτέλεια στα δωμάτια του Alkionides Boutique Hotel

Εδώ ο επισκέπτης πραγματικά νιώθει σαν στο σπίτι του. Και σε αυτό φυσικά συμβάλλουν και οι άνθρωποί του, που με τη φιλοξενία και τη ζεστασιά τους, σου εμπνέουν οικειότητα από την πρώτη στιγμή, παρέχοντας σου ό, τι χρειαστείς προκείμενου η διαμονή σου στις Alkionides να γίνει ακόμα πιο όμορφη.

Η πανέμορφη αυλή στις Αλκυονίδες
Η πανέμορφη αυλή στο Alkionides

Info