Στο Tsamis Zante Suites θα βιώσεις τον απόλυτο συνδυασμό πολυτέλειας και χαλάρωσης

Μια πραγματική όαση αναγέννησης στη Ζάκυνθο

Σουίτες με ιδιωτική πισίνα στο Tsamis Zante Suites
Σουίτες με ιδιωτική πισίνα στο Tsamis Zante Suites

Αν φέτος έχεις ανάγκη για λίγη πολυτέλεια στο ταξίδι σου και το Ιόνιο σου κλείνει πονηρά το "μάτι", τότε στο Tsamis Zante Suites οι διακοπές των ονείρων σου θα γίνουν πραγματικότητα.

Tsamis Zante Suites Ζάκυνθος
Πανοραμική θέα του Tsamis Zante Suites

Το λόμπι του Tsamis Zante Suites
Το λόμπι του Tsamis Zante Suites

Σε αυτό το adults only ξενοδοχείο 5 αστέρων στη Ζάκυνθο, στο χωριό Κυψέλη, λίγα μόλις μετρά μακριά από τη θάλασσα και μέσα σε μια όαση από ελαιόδεντρα, θα αφεθείς στην απόλυτη ομορφιά.

Tsamis Zante Suites Ζάκυνθος
Η πισίνα του ξενοδοχείου

Στις 130 πολυτελείς σουίτες του, όπου κυριαρχούν η κομψότητα και η φινέτσα, θα ξεκουραστείς, θα χαλαρώσεις και θα νιώσεις πραγματικά ότι ξαναγεννιέσαι. Σε αυτό φυσικά συμβάλλει και η άψογη εξυπηρέτηση των ανθρώπων του Tsamis Zante Suites, που φροντίζουν να κάνουν την παραμονή μας εκεί αλησμόνητη.

Οι σουίτες του Tsamis Zante Suites
Οι σουίτες του Tsamis Zante Suites

Στις σουίτες του Tsamis απολαμβάνουμε την πιο άνετη διαμονή, με θεά τη θάλασσα, ενώ παραδινόμαστε στη χλιδή. Τα ευρύχωρα και φωτεινά δωμάτια του είναι διακοσμημένα με γούστο, ενώ ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός και τα φυσικά στοιχειά, όπως το ξύλο και η πέτρα, προσδίδουν στον χώρο τη ζεστασιά και την προσιτή πολυτέλεια που έχουμε ανάγκη.

Σουίτα με ιδιωτική πισίνα
Σουίτα με ιδιωτική πισίνα

Κι αν αυτό που επιζητάς πραγματικά είναι η ηρεμία και η απομόνωση, τότε επίλεξε μια από τις σουίτες με ιδιωτική πισίνα και ετοιμάσου να ανακαλύψεις έναν νέο, γαλήνιο τρόπο ζωής.

Tsamis Zante Suites Ζάκυνθος
Η ιδιωτική πισίνα στις σουίτες του Tsamis Zante Suites

Το μόνο που έχεις να κανείς λοιπόν είναι να… παραδοθείς στους ανθρώπους του Tsamis για να σε φροντίσουν όπως μόνο αυτοί ξέρουν. Γιατί εδώ, εκτός από το πνεύμα σου, θα περιποιηθούν και το σώμα σου. Πώς; Τρέφοντάς το με τις καλύτερες πρώτες ύλες στο Κύμα, το εστιατόριο τους.

Το εστιατόριο Κύμα του Tsamis Zante Suites
Απολαύστε το γεύμα σας με θέα τη θάλασσα

Εκεί όπου ένα γαστρονομικό ταξίδι ξεκινά νωρίς κάθε πρωί και τελειώνει αργά το βράδυ με μια ποικιλία από ελληνικές, μεσογειακές και διεθνείς νοστιμιές, για όλα τα γούστα και τις προτιμήσεις, που θα δελεάσουν με κάθε μπουκιά τους γευστικούς σου κάλυκες…

Στο εστιατόριο Κύμα ένα γαστρονομικό ταξίδι ξεκινά
Στο εστιατόριο Κύμα ένα γαστρονομικό ταξίδι ξεκινά

Εκτός από το Κύμα, όμως, στο ξενοδοχείο λείτουργούν ακόμη δύο a la carte εστιατόρια: το Elaia Vegan Restaurant και το Marea Fine Dining. Το Elaia αποτελεί ένα γαστρονομικό καταφύγιο για όσους ακολουθούν μια plant-based διατροφή, αλλά απευθύνεται ευρύτερα στους λάτρεις του φαγητού. Με γοητευτική ατμόσφαιρα και γραφική θέα, αυτό το εστιατόριο προσφέρει ένα ποικίλο μενού, φτιαγμένο με δημιουργικότητα και προσοχή στη λεπτομέρεια.

Elaia Vegan Restaurant
Elaia Vegan Restaurant

Tο Marea Fine Dining αποτελεί ένα γαστρονομικό διαμάντι. Γνωστό για το μείγμα της κομψότητας και των αυθεντικών ελληνικών γεύσεων, το Marea προσφέρει μια εξαιρετική γευστική εμπειρία που ενισχύεται από την εκπληκτική θέα στη θάλασσα.

Marea Fine Dining
Marea Fine Dining

Μαζί με την τροφή, όμως, έρχεται και η άσκηση για να προσφέρει την απολυτή σωματική ευεξία και αναζωογόνηση. Έτσι, στους χώρους του Tsamis Zante Suites θα βρεις το Callisti Spa, αλλά και το υπερσύγχρονο γυμναστήριό του.

Το σπα του Tsamis Zante Suites
Το σπα του Tsamis Zante Suites

Πολυτελείς θεραπείες, καταπραϋντικά μασάζ, περιποιήσεις προσώπου, αλλά και προγράμματα γυμναστικής προσαρμοσμένα στις ανάγκες σου, θα σε κάνουν να νιώσεις… άλλος άνθρωπος!

Tsamis Zante Suites Ζάκυνθος
Το γυμναστήριο του Tsamis Zante Suites

Αφέσου λοιπόν σε μια αξέχαστη απόδραση από την καθημερινότητα και δημιούργησε αναμνήσεις που θα κρατήσουν μια ζωή.

Tsamis Zante Suites Ζάκυνθος
To pool bar όταν νυχτώνει...

Info