Porto Kalamaki: Αυθεντική κρητική φιλοξενία σε απόσταση αναπνοής από τα Χανιά!

Ανακάλυψε το μοναδικό αυτό κατάλυμα

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Porto Kalamaki: Αυθεντική κρητική φιλοξενία σε απόσταση αναπνοής από τα Χανιά!

Σε απόσταση μόλις μόλις 4χλμ. από τη γραφική πόλη των Χανίων και 100μ. από την Παραλία Καλαμάκι το Porto Kalamaki Hotel είναι ο ιδανικός προορισμός για να γνωρίσεις την πρωτεύουσα του νομού μέσα από μια χαλαρωτική διαμονή, η οποία ενδείκνυται για ρομαντικές αποδράσεις ή για οικογενειακές διακοπές.

Και αυτό γιατί το Porto Kalamaki Hotel αποτελεί την επιτομή της αυθεντικής κρητικής φιλοξενίας μέσα από τους άνετους χώρους που διαθέτει ακριβώς δίπλα στην παραλία και σε μικρή απόσταση από την πόλη των Χανίων και την ευρύτερη περιοχή για να απολαύσεις όλα όσα έχει να σου προσφέρει το νησί.

Porto Kalamaki: Αυθεντική κρητική φιλοξενία σε απόσταση αναπνοής από τα Χανιά!

Στην καρδιά του ξενοδοχείου δεσπόζει η εντυπωσιακή πισίνα, που συμπληρώνεται από ένα πλήρως εξοπλισμένο pool bar για να χαρίσει σε εσένα και τους αγαπημένους σου στιγμές διασκέδασης και χαλάρωσης. Σημείωσε ότι από το απόγευμα και μετά το pool bar μεταμορφώνεται για να απολαύσεις το χυμό, το ποτό ή και το σνακ σου δίπλα στην πισίνα, ενώ συχνά εδώ διοργανώνονται πάρτι και θεματικές βραδιές με ζωντανή μουσική και ελληνικό μπουφέ.

Porto Kalamaki Hotel

Η κουζίνα μεσογειακών προδιαγραφών

Κάθε πρωί, σερβίρεται αποκλειστικά για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου ένα πλούσιο πρωινό, ενώ καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας υπάρχει και a la carte μενού με κρητικές και μεσογειακές γεύσεις για να απολαύσεις φρέσκα και υγιεινά τοπικά προϊόντα της περιοχής.

Porto Kalamaki Hotel

Τα cosy δωμάτια

Το Porto Kalamaki Hotel διαθέτει studios, διαμερίσματα, superior δωμάτια και σουίτες που θα σε κάνουν να νιώσεις σαν στο σπίτι σου, μακριά από το σπίτι σου.

Porto Kalamaki Hotel

Κάθε δωμάτιο του μοναδικού αυτού ξενοδοχείου έχει ευρύχωρο ιδιωτικό μπάνιο με ντους και προϊόντα περιποίησης, ενώ ακόμη η βεράντα του έχει θέα στη θάλασσα ή στην πισίνα θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις διακοπές σου εδώ ανέμελα.

Info