Olympic Hotel: Η νούμερο ένα επιλογή μας στο κέντρο των Ιωαννίνων

Το ιδανικό κατάλυμα για τις πασχαλινές μας διακοπές στην πόλη

Olympic Hotel: Η νούμερο ένα επιλογή μας στο κέντρο των Ιωαννίνων

Με το Πάσχα να κοντοζυγώνει, οι περισσότεροι βρισκόμαστε ήδη σε mood διακοπών. Αν, λοιπόν, σκέφτεστε κι εσείς να κάνετε μια μικρή απόδραση αυτές τις άγιες μέρες και τα όμορφα Γιάννενα είναι στην κορυφή της λίστας σας, τότε για τη διαμονή σας εμπιστευτείτε με κλειστά μάτια το Hotel Olympic.

Στο cozy αυτό ξενοδοχείο θα βρείτε ό,τι ακριβώς χρειάζεστε για να ξεκουραστείτε και να ηρεμήσετε: Ευρύχωρα και φωτεινά δωμάτια με όλες τις ανέσεις, δορυφορική τηλεόραση, αλλά και έξτρα παροχές που θα κάνουν τη ζωή σας ακόμα πιο εύκολη. Μεταξύ αυτών, υπηρεσίες baby-sitting, κομμωτηρίου, καθαριστηρίου και ενοικίασης αυτοκινήτου, καθώς και internet room σε κάθε όροφο, ενώ παρέχεται και δωρεάν ιδιωτικό parking στους πελάτες του. Στα μεγάλα ατού του Olympic, η απίθανη τοποθεσία του. Ακριβώς στο κέντρο της πόλης, πάνω στον καινούργιο πεζόδρομο, θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε τις βόλτες σας στα πιο in μαγαζιά της περιοχής, απολαμβάνοντας τις ομορφιές των Ιωαννίνων.

Τα άνετα δωμάτια του Hotel Olympic στα Γιάννενα

Στο eco friendly Hotel Olympic, στο επίκεντρο είναι πάντα ο επισκέπτης. Εδώ, το ευγενικό προσωπικό θα σας δώσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να αξιοποιήσετε στο μέγιστο την παραμονή σας στην πόλη, ώστε αυτό το ταξίδι να σας μείνει αξέχαστο! Τέλος, μην παραλείψετε να γευτείτε την ποικιλία των τοπικών εδεσμάτων, που σερβίρονται από νωρίς το πρωί στον πλούσιο μπουφέ του ξενοδοχείου, αλλά και να απολαύσετε το καφεδάκι ή το ποτό σας στο ανανεωμένο cafe-piano bar restaurant.

Info