10 πράγματα που πρέπει να κάνει κάθε γυναίκα πριν γεννήσει

10 πράγματα που πρέπει να κάνει κάθε γυναίκα πριν γεννήσει
Τα παιδιά είναι ευτυχία κι αν έχεις ήδη αποφασίσει να κάνεις παιδί ή περιμένεις ήδη το πρώτο σου παιδάκι, περιμένεις με ανυπομονησία τη στιγμή που θα γεννήσεις και θα το αγκαλιάσεις για πρώτη φορά. Μέχρι τότε έχεις αρκετό χρόνο να κάνεις όλα αυτά τα πράγματα που κάθε γυναίκα πρέπει να κάνει πριν γεννήσει. Ανακάλυψέ τα:

1.Να κάνεις διακοπές… χωρίς να το έχεις προγραμματίσει. Τα παιδιά απαιτούν οργάνωση, οπότε αν σου αρέσει να είσαι αυθόρμητη, εκμεταλλεύσου το. Κάνε ένα διήμερο ταξίδι με τον αγαπημένο σου χωρίς να γνωρίζετε τον προορισμό!

2.Ζήσε μια… περιπέτεια! Κάνε διακοπές σε camping, κάνε ένα extreme sport, κάνε κάτι περιπετειώδες γιατί μετά δεν θα έχεις ούτε χρόνο ούτε διάθεση.

3.Να κάτσεις σε ένα δείπνο… με τις ώρες! Να φας, να πιεις κρασί, να γελάσεις με τους φίλους σου και μετά να φας ξανά. Μετά θα περιμένει… η babysitter!

4.Να ξενυχτήσεις διασκεδάζοντας, γιατί μετά θα ξενυχτάς για άλλους λόγους!

5.Να απολαύσεις τη διακόσμηση του σπιτιού σου πριν… την αλλάξεις με προστατευτικά για το μωράκι.

6.Κάνε ό,τι χτένισμα σου αρέσει, άφησέ τα μακριά, κάνε αφέλειες! Με το νεογέννητο θα έχεις συνεχώς αλογοουρά ή ένα κλασσικό καρέ!

7.Βελτίωσε τη σχέση με τη μαμά σου (αν δεν είναι καλή). Όχι μόνο θα χρειαστείς την υποστήριξή σου αλλά θα μάθεις πολλά πράγματα για τον εαυτό σου και το πώς θα γίνεις καλύτερη μαμά.

8.Εκτίμησε το σώμα σου: Τώρα έχεις το σώμα που κάποτε θα ζηλεύεις. Το έχεις σκεφτεί ποτέ;

9.Απόλαυσε το σεξ: Είναι η κατάλληλη εποχή, ειδικά αν προσπαθείς να μείνεις έγκυος!

10. Κοιμήσου… πολύ!

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

11 λάθη που κάνουν οι γονείς από αγάπη

12 πράγματα που πρέπει να δει το παιδί να κάνουν οι γονείς του

Τα λόγια έχουν δύναμη: Πενήντα φράσεις που πρέπει να λέμε οπωσδήποτε στα παιδιά μας