Γονείς προσοχή! Βρέθηκε μεταλλική λάμα μέσα σε σοκολατάκια...

Μιλάμε για πασχαλινά σοκολατάκια που κατακλύζουν την αγορά!

Γονείς προσοχή! Βρέθηκε μεταλλική λάμα μέσα σε σοκολατάκια...

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους γονείς ενός 14χρονου αγοριού που βρήκαν ένα μαχαίρι στη σακούλα με τα σοκολατάκια που του αγόρασαν.

Ο πατέρας υποστηρίζει πως βρήκε ένα μαχαίρι μία σακούλα με μικρά πασχαλινά σοκολατένια αυγά που αγόρασε στον γιο του, γνωστής εταιρείας. Διαβάστε παρακάτω....

Οι γονείς έστειλαν το αντικείμενο που μοιάζει με κοπτάκι στην εταιρεία για να ζητήσουν εξηγήσεις. Ωστόσο, η εταιρεία έριξε τις ευθύνες στην εταιρεία που ανέλαβε τις συσκευασίες.

Φυσικά, δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως το περιστατικό είναι στημένο για να λάβει αποζημίωση η οικογένεια.


Η εταιρεία, αποφάσισε να δωρίσει χρήματα σε ένα ίδρυμα που θα ήταν επιλογή της οικογένειας για να «κλείσει» την υπόθεση.

Ωστόσο, αργότερα... έριξε την ευθύνη πάλι στην εταιρεία που είχε αναλάβει τη συσκευασία κι ανέφερε πως αυτή θα πρέπει να κάνει την χορηγία.

Ο πατέρας δήλωσε σε βρετανικά Μέσα ότι δεν πήρε κανείς σοβαρά την ασφάλεια του γιου του.

Πληροφορίες: dailymail.com

Σάλος με πασίγνωστη εταιρεία βρεφικών! 10 νεκρά μωρά από τα προϊόντα της!

10 νεκρά μωρά από τα προϊόντα πασίγνωστης εταιρείας βρεφικών! Έχει δημιουργηθεί σάλος!

Η Επιτροπή για την Ασφάλεια των Καταναλωτικών Προϊόντων ζητά από τους καταναλωτές να σταματήσουν να χρησιμοποιούν ένα ριλάξ της Fisher-Price.

Η Επιτροπή και η Fisher-Price, εξέδωσαν μια προειδοποιητική ανακοίνωση σχετικά με το προϊόν που φέρει την ονομασία Rock ‘n Play, αναφέροντας 10 θανάτους από το 2015.

Η ανακοίνωση της Fisher-Price για παιδικά καρεκλάκια

Τα βρέφη, που ήταν 3 μηνών ή μεγαλύτερα, έχασαν τη ζωή τους ενώ ήταν ξαπλωμένα ανάσκελα και γύρισαν μπρούμυτα ή στα πλάγια καθώς δεν ήταν δεμένα στο ριλάξ, αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Επιτροπή Ασφαλείας Καταναλωτικών Προϊόντων των ΗΠΑ.

ΕΦΕΤ: Ανακαλούνται επικίνδυνα παιδικά καθίσματα!

Ο τελευταίος θάνατος αναφέρθηκε τον περασμένο μήνα, δήλωσε η Patty Davis, εκπρόσωπος της επιτροπής (CPSC).

Δεν είναι σαφές πότε έλαβαν χώρα οι άλλοι θάνατοι. Η Davis ανέφερε ότι η Επιτροπή διερευνά αυτή τη στιγμή το προϊόν και πως εάν αποδειχθεί ότι πρέπει να ανακληθεί, αυτό θα γίνει άμεσα.

Η Fisher-Price με ανακοίνωσή της προειδοποιεί τους καταναλωτές να σταματήσουν να χρησιμοποιούν το προϊόν όταν τα βρέφη μπορούν να μετακινηθούν και ενδεχομένως να πέσουν από το ριλάξ.

Η Fisher Price λέει πως «οι θάνατοι που έχουν αναφερθεί δείχνουν ότι κάποιοι πελάτες συνέχισαν να χρησιμοποιούν το προϊόν ενώ τα παιδιά ήταν πλέον σε ηλικία να μπορούν αν γυρίζουν και ενώ δεν χρησιμοποίησαν το σύστημα συγκράτησης με τον ιμάντα τριών σημείων».

Διαβάστε περισσότερα θέματα για τους γονείς και τα παιδιά, στην σχετική μας κατηγορία