6 επώνυμοι μοιράζονται μοναδικές στιγμές με τα παιδιά τους

Υπέροχες εικόνες αποδεικνύουν το δέσιμο μεταξύ τους

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Instagram
Instagram

Είναι λαμπεροί και διάσημοι αλλά σαν την οικογενειακή ευτυχία δεν έχει. Επώνυμοι γονείς ποζάρουν με τα βλαστάρια τους, για τα οποία καμαρώνουν και με το παραπάνω, δείχνοντας ξεκάθαρα πως η οικογένεια έχει γι' αυτούς τη μεγαλύτερη αξία σε αυτήν τη ζωή.

Μπαμπάδες και μαμάδες μοιράζονται μοναδικές στιγμές μαζί με τα παιδιά τους και περνούν τα ωραιότερα μηνύματα αγάπης, τονίζοντας ο καθένας με τον τρόπο του τα συναισθήματα χαράς και γαλήνης που νιώθουν στην αγκαλιά τους.

Για του λόγου το αληθές και την άπειρη... λατρεία που τους έχουν, δείτε στη συνέχεια 6 επώνυμους να αποκαλύπτουν πώς βιώνουν τις καθημερινές στιγμές με τα βλαστάρια τους, αποδεικνύοντας το δέσιμο μεταξύ τους.

6 επώνυμοι μοιράζονται μοναδικές στιγμές με τα παιδιά τους

Σάκης & Απόλλωνας Ρουβάς

“Σαν χτες μου φαίνεται που σε κράτησα πρώτη φορά στην αγκαλιά μου” έγραψε ο Σάκης Ρουβάς στην ανάρτηση αυτής της φωτογραφίας στο Instagram μαζί με τον 8χρονο γιο του Απόλλωνα, αποδεικνύοντας ξεκάθαρα το δέσιμο που υπάρχει μεταξύ τους.

Ο αγαπημένος pop star και η Κάτια Ζυγούλη έχουν δημιουργήσει μια όμορφη... πολύτεκνη οικογένεια, που συμπληρώνεται από την Αναστασία, τον Αρίωνα και την Αριάδνη, απολαμβάνοντας όλοι μαζί ευτυχισμένες στιγμές.

«Με διασκεδάζει να βλέπω τα παιδιά πώς κοιμούνται. Ειδικά ο μικρότερος, ο Απόλλωνας, έχει την τάση να κοιμάται με τον πιο περίεργο τρόπο, στα πιο περίεργα μέρη. Είναι η καλύτερη στιγμή να τους τραβήξεις φωτογραφία. Έχω ολόκληρη συλλογή!», λέει η Κάτια Ζυγούλη για τον Βενιαμίν της οικογένειας.

Ελένη Χατζίδου-Ετεοκλής Παύλου & Μελίτα

Η ζωή μου όλη” λέει η Ελένη για την κόρη της, με τον Ετεοκλή να της διαβάζει διαρκώς παραμύθια για να κοιμηθεί το βράδυ. Η μονάκριβη κόρη του ζευγαριού είναι το Α και το Ω στη ζωή του και φυσικό κι επόμενο είναι να την έχουν σαν πριγκίπισσα.

Προτεραιότητα σε ό,τι κάνουν, απολαμβάνουν όλοι μαζί ταξίδια εντός και εκτός Ελλάδας, μαγειρεύουν τα αγαπημένα κουλουράκια της Μελίτας με σοκολάτα και φυσικά εκείνη ανταποδίδει με τον τρόπο της: Ένα πλατύ χαμόγελο και... μπόλικη τσαχπινιά!

Δέσποινα Βανδή & Μελίνα Νικολαϊδη

Είκοσι χρόνων είναι το κοριτσάκι της, που και η ίδια ακόμα η Δέσποινα Βανδή δεν κατάλαβε πώς πέρασαν τα χρόνια... Άλλωστε, μαμά και κόρη μοιάζουν σαν αδελφές, οπότε... πρόβλημα ουδέν. Πλέον οι σχέση τους είναι περισσότερο φιλική, αφού οι δύο γυναίκες μοιράζονται όλα τους τα μυστικά και η μία στηρίζει την άλλη στις επιλογές της.

Η Μελίνα σπουδάζει στο Λονδίνο και όποτε βρίσκονται δεν χάνουν ευκαιρία να μιλήσουν για γυναικεία θέματα, αλλά και για έρωτες κι αγάπες, καθώς και οι δύο βιώνουν τα καλύτερα στην προσωπική τους ζωή.

Ζήνα Κουτσελίνη & Έμμα Παπασταθοπούλου

Δεκατριών ετών έγινε η κόρη της παρουσιάστριας και πλέον τα κορίτσια περνούν υπέροχα μαζί, αφού δύσκολα αποχωρίζεται η μία την άλλη. Μαζί στις διακοπές τους, πολλές φορές στο πλατό αλλά και στο σπίτι πού τις χάνεις πού τις βρίσκεις, να κάνουν πράγματα από κοινού, απολαμβάνοντας η μία την παρέα της άλλης.

Άλλωστε η ίδια η παρουσιάστρια έχει μιλήσει ανοιχτά για τη δυσκολία της να μείνει έγκυος αλλά και για τις περιπέτειές της στην εγκυμοσύνη, χαρακτηρίζοντας θείο δώρο την κόρη της και μοναδική της αγάπη.

Ιωάννα Τούνη & Πάρης Αλεξάνδρου

Ένα πανέμορφο ξανθό πλασματάκι ολοκλήρωσε την ευτυχία της Ιωάννας και του Δημήτρη Αλεξάνδρου πριν από έναν χρόνο και από τότε η δυο τους είναι αχώριστοι. Μάλιστα, ο Πάρης θεωρείται εύκολα το πιο πολυταξιδεμένο παιδί της εγχώριας showbiz, καθώς η μαμά του το παίρνει κυριολεκτικά παντού μαζί της.

Από το Ντουμπάι και το Παρίσι μέχρι τη μακρινή Νέα Υόρκη, ο μικρούλης ακολουθεί τους γονείς του, που δεν έχουν... μάτια γι' άλλον. «Ο γιος μου είναι ο πιο κούκλος από όλους και το πιο καλό μωρό. Και εγώ είμαι πολύ μαμαδένια μαμά», λέει εκείνη με περηφάνια για το βλαστάρι της.

Υβόννη Μπόσνιακ & Ελένη Πασχαλίδη

Η 9χρονη Ελένη είναι το “δώρο του έρωτα” για την Υβόννη Μπόσνιακ και τον Αντώνη Ρέμο, αφού ήρθε στη ζωής τους ανήμερα της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου και ολοκλήρωσε με τρόπο μοναδικό την σχέση τους.

Καθημερινή πηγή ευτυχίας για τους γονείς της, η μικρή δεν σταματά να ποζάρει στην αγκαλιά τους, αποδεικνύοντας την ομορφιά και την τσαχπινιά της, με τον μπαμπά ωστόσο να εκφράζει χιουμοριστικά το παράπονο που έχει από εκείνη, λέγοντας σε δηλώσεις του:

«Αυτό είναι και η ατυχία μου. Να έχει μητέρα την Υβόννη και να μοιάζει σ' εμένα. Το χρώμα των ματιών. Η άλλη έχει μπλε, πράσινο, όλα τα χρώματα στα μάτια της και πήρε τα δικά μου που είναι για γέλια».