Tι είδους άντρες κυκλοφορούν στις εφαρμογές για γνωριμίες; Αξίζει να ασχοληθείς;

Tι είδους άντρες κυκλοφορούν στις εφαρμογές για γνωριμίες; Αξίζει να ασχοληθείς;
Mπήκα στη διαδικασία να κάνω ρεπορτάζ σε ένα από τα πιο δημοφιλή date applications για να δω τι κόσμος κυκλοφορεί εκεί μέσα και τα αποτελέσματα είναι αυτά:

Από την Έλενα Φάκου

Αν είσαι ελεύθερη και ψάχνεις έναν τρόπο να κάνεις γνωριμίες, το να φτιάξεις λογαριασμό σε ένα date app, αυτό το άρθρο θα σου φανεί χρήσιμο.

Αν λοιπόν δεν σε ενοχλεί οι άντρες που θα γνωρίσεις να είναι δεσμευμένοι και να ψάχνουν μόνο σεξ ή αδέσμευτοι και να ψάχνουν πάλι το ίδιο, τότε μάλλον είσαι στο σωστό μέρος.

Αν επίσης δε σε ενοχλεί οι άντρες που θα γνωρίσεις να λένε επι το πλείστον ψέμματα για τους εαυτούς τους γιατί θέλεις να πεις ψέμματα κι εσύ, πάλι είσαι στο σωστό μέρος.

Οι εφαρμογές αυτές είναι πολύ έξυπνες και πολύ καλά σχεδιασμένες. Με τον κόσμο που τις χρησιμοποιεί είναι το θέμα, ότι με την τεχνολογία αυτή καθ αυτή.

Είδα λοιπόν προφίλ υποψηφίων τα οποία για μενα ήταν το λιγότερο αψυχολόγητα, όπως:

Φωτογραφίες στις οποίες δε φαίνονταν. (;) Φωτογραφίες με τις γυναίκες τους. (!). Φωτογραφίες που έβλεπες παραπάνω από δυο άτομα (;!). Φωτογραφίες τους μόνο με γυαλιά ηλίου (...) Φωτογραφίες ηθοποιών του Hollywood, μοντέλων, τραγουδιστών και όχι τις δικές τους (lol). Φωτογραφίες με ρητά τύπου Δεγαμινιώτη (.)

Aν εσείς μπορείτε και θέλετε να γνωρίσετε κάποιον μέσω αυτών των φωτογραφιών τότε αυτό το date app είναι και πάλι φτιαγμένο για εσάς.

Όσο για εκείνους που διατηρούν μέσα σε αυτό ένα σχεδόν φυσιολογικό προφίλ οι περισσότεροι είναι τύπου "Gia sou moraki ti kanis eisai poli omorfi theleis na perasoume kala xoris desmeuseis" και κάποιοι άλλοι αφού ανταλλάξεις μερικά τυπικά μηνύματα σου λένε να μιλήσετε μέσω Facebook όπου έχουν φωτογραφία προφίλ με τη γκόμενά τους και relationship status "σε σχέση".

Συμπερασματικά, αν όλα αυτά δε σε ενοχλούν και θέλεις απλά να κάνεις σεξ με κάποιον τέτοιον τύπο χωρίς πολλά πολλά νομίζω πως όλα αυτά τα date apps είναι ιδανικά. Θεωρώ ότι κάπου εκεί μέσα θα υπάρχει και κάποιος που θα είναι διαφορετικός, αλλά στο δικό μου πειραματισμό δεν εντοπίστηκε.

Κρίμα πάντως, γιατί οι δυνατότητες και οι παροχές αυτών των εφαρμογών είναι εκπληκτικές και ενώ η επιστήμη βοηθάει να πάμε μπροστά οι άνθρωποι κάνουν ότι μπορούν για να πάμε πίσω.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr

Πρέπει να συνεχίσεις να βγαίνεις με το «καλό παιδί» παρόλο που δεν είσαι ερωτευμένη;

Super SOS: Η στάση που ΔΕΝ μπορούσες να φανταστείς ότι μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνη!

6 πράγματα που κάνεις στο κρεβάτι και του αρέσουν, όμως δεν τον φέρνουν σε οργασμό!