Η λίστα με τα 20 χαρακτηριστικά που ψάχνουν οι άντρες στις γυναίκες! Βγήκαν στη φόρα όλα τα μυστικά...

Κορίτσια σας ενδιαφέρει όλες!

Η λίστα με τα 20 χαρακτηριστικά που ψάχνουν οι άντρες στις γυναίκες! Βγήκαν στη φόρα όλα τα μυστικά...

Πολύς λόγος έχει γίνει για τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει μια γυναίκα ή ένας άντρας, ώστε να γίνει αρεστός στο αντίθετο φύλο. Έχουν γραφτεί χιλιάδες άρθρα, έχουν γίνει μελέτες, ενώ κάθε τόσο ελεύθεροι άνθρωποι ψάχνουν τον ιδανικό σύντροφο που θα ολοκληρώσει την ύπαρξη τους! Εμείς όμως στο Youweekly.gr βγάζουμε στη φόρα όλα τα... μυστικά με αυτή την λίστα! Τα χαρακτηριστικά είναι 20...

Πριν λίγους μήνες, το Πανεπιστήμιο του Μόνμαουθ παρέθεσε τα 20 χαρακτηριστικά που προτιμά ένας άντρας σε μια γυναίκα και το αντίστροφο. Στην εν λόγω μελέτη, εκπρόσωποι και των δύο φύλων έλαβαν φωτογραφίες αγνώστων, καθώς και πληροφορίες με τις αρετές που τους διέπουν (δίκαιος, έμπιστος κ.λπ.) και διάλεξαν τν σχέση που θα ήθελαν να έχουν με τον καθένα (αν θα τον ήθελαν για φίλο, για σύντροφο ή για κάτι άλλο).

Τα αποτελέσματα βγήκαν ως εξής:

Τα 20 χαρακτηριστικά των αντρών που προτιμούν οι γυναίκες:


1. Αξιόπιστος
2. Θερμός
3. Δίκαιος
4. Εξυπνος
5. Μορφωμένος
6. Ευσυνείδητος
7. Εμπιστος
8. Εργατικός
9. Ασφαλής
10. Χαλαρός
11. Συναισθηματικά σταθερός
12. Οξυδερκής
13. Ηρεμος
14. Ενεργητικός
15. Πρακτικός
16. Περίεργος
17. Κοινωνικός
18. Δημιουργικός
19. Οργανωμένος
20. Ξεκούραστος

Τα 20 χαρακτηριστικά των γυναικών που προτιμούν οι άντρες:
1. Θερμή
2. Αξιόπιστη
3. Δίκαιη
4. Εξυπνη
5. Μορφωμένη
6. Εμπιστη
7. Ασφαλής
8. Εργατική
9. Συναισθηματικά σταθερή
10. Χαλαρή
11. Οξυδερκής
12. Επιεικής
13. Ευσυνείδητη
14. Ενεργητική
15. Γενναιόδωρη
16. Κοινωνική
17. Περίεργη
18. Οργανωμένη
19. Ευέλικτη
20. Ξεκούραστη

Ο υπεύθυνος καθηγητής της μελέτης Λεβαντόφσκι ανέφερε ότι μπορεί η πρώτη εντύπωση να παίζει σημαντικό ρόλο για το πώς θα συνεχιστεί μια γνωριμία, αλλά σύμφωνα με τη μελέτη, το πόσο ελκυστικός μπορεί να είναι ο άλλος αλλάζει με την πάροδο του χρόνου και δεν μένει σταθερό. Ο ίδιος αναφέρει ότι αυτό που παίζει τον σημαντικότερο ρόλο για την επίτευξη μιας μακροχρόνιας σχέσης είναι η προσωπικότητά μας και πώς αυτή θα γίνει αποδεκτή και αρεστή από τον άλλον. Για τον λόγο αυτό, ο ειδικός αναφέρει ότι οι πιο πετυχημένες σχέσεις με μεγάλη διάρκεια στον χρόνο είναι φυσικά αυτές που ξεκίνησαν από μια φιλία και εξελίχθηκαν σε ερωτική σχέση, καθώς μέσα από το πρώτο στάδιο και οι δυο είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με όλα τα γνωρίσματα του μετέπειτα συντρόφου τους. Θετικά και αρνητικά. Εφόσον λοιπόν κάποια από αυτά τα αποδέχτηκαν εξαρχής, δεν θα μπορούσαν να μην κάνουν το ίδιο και σε ερωτικό επίπεδο.
«Η έρευνα δείχνει ότι μπορείς να λες ότι θέλεις κάποιον συγκεκριμένο (έναν έξυπνο, αστείο άντρα), αλλά τελικά να καταλήξεις αλλού (όπως με κάποιον που δεν είναι τόσο έξυπνος και αστείος, αλλά είναι θερμός»), ανέφερε ο Λεβαντόφσκι.

ΠΗΓΗ: TV24

Και πριν φύγετε... τα ζώδια μίλησαν! Τι θέλουν οι άντρες από τις γυναίκες με βάση το ζώδιό τους;