Γιατί το jumpsuit κερδίζει ακόμα και το Cocktail Dress αυτήν την περίοδο...

Γιατί το jumpsuit κερδίζει ακόμα και το Cocktail Dress αυτήν την περίοδο...
Μετάφραση από την Ρένα Φλαμουράκη

Το jumpsuit φαίνεται ότι έχει αρχίσει να αντικαθιστά το cocktail dress καθιστώντας το ως την νούμερο ένα επιλογή για το καλοκαίρι. Μάρτυρας είναι η Scarlett Johansson, η οποία δύσκολα βγαίνει από το jumpsuit της αυτή τη στιγμή, καθώς βρίσκεται σε περιοδεία για την προώθηση του Ghost In The Shell. Διαβάστε παρακάτω:



Αυτό ακριβώς προτίμησε και η Kerry Washington, ένα όμορφο σκούρο ρόδι jympsuit Roksanda all-in-one στο Paleyfest.



Η Anne Hathaway, κομψή στο Vivienne Westwood στην πρεμιέρα του Απριλίου του Colossal.



Ακόμα και αν ταξιδέψουμε το μυαλό μας πίσω στον χρόνο το 2014 θα δούμε την Solange Knowles, που παντρεύτηκε με ένα cream Stéphane Rolland jumpsuit.



Την αγάπη της για τις ολόσωμες φόρμες έχει δείξει και η Rihanna, η οποία προτιμά τα denim jympsuit για την ημέρα και Balmain cut-out style για την νύχτα.



Οι ¨τσάροι¨των dress code στο Royal Ascot δείχνουν ως part του φετινού οδηγού στυλ τα jumpsuit χαιρετίζοντας τα επίσημα.

Η Phoebe Philo, ίσως η γυναίκα που καθοδηγεί την Βρετανική μόδα πιο επιμελώς από οποιονδήποτε άλλο σχεδιαστή υπήρξε πρωτοπόρος στις ολόσωμες φόρμες κάνοντας τότε τα απλά φορέματα να δείχνουν τόσο βαρετά.

Καθώς η καλοκαιρινή γαμήλια σεζόν μόλις άρχισε, προετοιμαστείτε να αποθεωθείτε ως καλεσμένη μέσα σε ένα jumpsuit. Φυσικά προτιμήστε τα και για τις απλές εξόδους σας για ένα cockteil ή για έναν απογευματινό καφέ.

Διαβάστε ακόμα...

H Chiara Ferragni έκανε το απόλυτο casual συνδυασμό για το καλοκαίρι 2017! Το Youweekly.gr σου προτείνει κομμάτια για να το πετύχεις κι εσύ… (Photos)

Το crochet top των Mango που θα φοράνε όλες φέτος το καλοκαίρι! Πώς σου φαίνεται; (Photos)

14 υπέροχα καλοκαιρινά χτενίσματα για να εντυπωσιάσεις σε κάθε εμφάνιση σου! (Photos)