Τι στυλ σου ταιριάζει; Βρες το κατάλληλο look για σένα ανάλογα με το ΖΩΔΙΟ σου!

Τι στυλ σου ταιριάζει; Βρες το κατάλληλο look για σένα ανάλογα με το ΖΩΔΙΟ σου!

Η μόδα και το ντύσιμο γενικά, είναι ένα μεγάλο άγχος! Κυρίως για τις γυναίκες, όμως τα τελευταία χρόνια και οι άντρες ασχολούνται πολύ! Ομορφιά να υπάρχει στο κόσμο και τίποτα άλλο! Είναι ωραίο να είναι κανείς όμορφος, περιποιημένος, καθαρός και μοντέρνος! Όλα σχετικά είναι για το καθένα από εμάς, αφού η αντίληψη που έχει το κάθε άτομο ξεχωριστά για τον εαυτό του, είναι εντελώς διαφορετική!


Φοβερές οι βιτρίνες, άκρως ξεσηκωτικές, όμως το κακό της υπόθεσης είναι ότι δεν είμαστε όλοι δα και μοντέλα και το ρούχο που φαντάζει τέλειο πάνω στη κούκλα, ίσως να είναι και χάλια επάνω σε εμάς!


Ως Ταυρίνα που είμαι, δηλαδή βάση της δικής μου αντίληψης, θεωρώ ότι η μόδα δεν είναι για όλους, ας την αφήσουμε κατά αποκλειστικότητα στους καλλιτέχνες, που τους εκφράζει περισσότερο!


Μερικά κομμάτια φυσικά, πάντα χρειάζονται, για την αλλαγή, για την ανανέωση, για το γαμώτο που λέμε, αφού μια ζωή την έχουμε και σιγά, αν φορέσουμε και κανά φτερό και πούπουλο, δε χάλασε ο κόσμος! Τώρα μιλάει η Υδροχόος.. χα χα ..!!


Καλό είναι να φοράμε, αυτά που μας ταιριάζουν, μου μας εκφράζουν, που μας δείχνουν όμορφους και ελκυστικούς και ας μην είναι και η τελευταία λέξη της μόδας! Δε χρειάζεται να γινόμαστε σούργελα, επειδή κάτι φόρεσε η κα. Τάδε στη τηλεόραση! Εκείνη σίγουρα είχε το λόγο της, εσύ δεν τον έχεις!!


Το κάθε Ζώδιο έχει και αυτό τη μούρλια του με τα ρούχα, με την εμφάνισή του, με τον τρόπο που θέλει να εκφράζεται καθημερινά.. Όση καταπίεση και να υπάρξει από το οικογενειακό, ή επαγγελματικό περιβάλλον του, θα καταλήξει με το δικό του γούστο, δίχως πολλές κουβέντες..


Κριός
Το στυλ του ζωδίου αυτού είναι συνήθως αθλητικό και μοντέρνο! Πρέπει να είναι της μόδας οπωσδήποτε το ρούχο που θα φορέσει και ας μην αντέξει ούτε ένα χρόνο! Στους άντρες ταιριάζει μια φόρμα σε αεροπλανικό στυλ, να βγαίνει και να μπαίνει εύκολα! Έτοιμος να πετάξει που λέμε! Βέβαια, οι φόρμες γενικότερα είναι το αγαπημένο του ρούχο! Η γυναίκα θα προτιμήσει τις κοντές τις φούστες, με μεγάλη λατρεία, αφού της αρέσει να δείχνει τα πόδια της! Οι τσάντες, τα ρολόγια και τα κοσμήματα, είναι απαραίτητα σε κάτι πιο κυριλέ, όπως και τα κομψά και ατσαλάκωτα τα ρούχα! Το κόκκινο συνήθως παίζει παντού!


Ταύρος
Ο «βλάχος» της παρέας! Έτσι γίνεται όταν μεγαλώσει! Σίγουρα πράγματα! Καρό πουκαμισάκι, τζινάκι, πουλοβεράκι, έτοιμος για τα βουνά! Βέβαια, ευτυχώς που υπάρχουν και οι ωροσκόποι και σώνεται το πράγμα! Το στυλ του ζωδίου αυτού, πέρα από τα αστεία, είναι μοδάτο, έχει ποιότητα, αντέχει στο χρόνο και σίγουρα τα ρούχα του αξίζουν! Προτιμά τα καλοραμμένα παρά τα «τζάτζαλα μάτζαλα» δηλαδή, τα σκόρπια, ανούσια κομμάτια! Τα απαλά υφάσματα είναι η λατρεία του, το μετάξι, οι γούνες, το κασμίρ και το βελούδο! Οτιδήποτε χαϊδεύει το κορμί του! Εννοείται ότι τα βαθιά ντεκολτέ για τη γυναίκα και τα φουλάρια σε παλ αποχρώσεις είναι τα αγαπημένα! Το μπλε και το πράσινο, παίζουν πολύ!!


Δίδυμος
Ούτε που τον ενδιαφέρει το θέμα, αφού έχει συνεχώς άλλα πράγματα στο μυαλό του! Συνήθως φαίνεται ασουλούπωτος, αφού κάνει τους απίστευτους συνδυασμούς, εκείνους που μόνο ο ίδιος μπορεί να καταλάβει! Προτιμά τα διπλής όψης και αυτά που δε χρειάζονται και πολύ φροντίδα! Ότι πιο εύκολο, πιο γρήγορο και λιτό! Βέβαια, τα άτομα που ασχολούνται με τη μόδα, είναι πολύ διαφορετικά και πολύ τρελά! Η περίπτωση αυτή, προτιμά τη ποικιλία, για να μπορεί να τα ταιριάζει μεταξύ τους όπως θέλει και από απογευματινό ένδυμα, να το κάνει βραδινό! Φαντασία θέλει, κάτι που υπάρχει σε αφθονία στο ζώδιο αυτό!!


Διάβασε τα υπόλοιπα ΖΩΔΙΑ στο magicfariel.blogspot.gr