Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αυτές οι δημιουργίες με κολακεύουν απίστευτα!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αυτές οι δημιουργίες με κολακεύουν απίστευτα!

Αγαπημένες μου δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ το 2019 έχω απόλυτη ανάγκη να ανανεώσω τα επίσημα looks μου… βλέπετε οι γιορτές μπορεί να τελείωσαν αλλά οι προσκλήσεις για βραδινά events, γάμους και βαφτίσεις καταφθάνουν στο Inbox μου με μανία! Ευτυχώς πρόσφατα ανακάλυψα τοτο τέλειο ηλεκτρονικό κατάστημα www.richgirlboudoir.gr με chic maxi φορέματα και εντυπωσιακές ολόσωμες φόρμες σε design Αννας Ακτσαλή και δεν χρειάζεται να ψάχνω ώρες στα μαγαζιά και να μπαινοβγαίνω σε δοκιμαστήρια!

Γιατί τώρα η ταλαντούχα σχεδιάστρια δημιουργεί total looks για κάθε περίσταση με απαραίτητη προϋπόθεση την κομψότητα αλλά και την άνεσή μου κι εγώ εύκολα και γρήγορα από τη ζεστασιά του σαλονιού μου κάνω τις αγορές μου με ένα απλό κλικ!

Δείτε κι εσείς τρεις από τις δημιουργίες που επέλεξα, δύο παραμυθένια φορέματα σε γλυκιά κόκκινη και midnight blue απόχρωση και μία ultra violet ολόσωμη φόρμα με παγιέτες και φαρδιά παντελόνα για ένα chic νεανικό look!

Και δεν σας έχω πει ακόμη τα καλύτερα νέα: Τώρα και οι τρεις δημιουργίες Rich Girl Boudoir μπορούν να γίνουν δικές σας αρκεί να ακολουθήσετε τη σελίδα του @richgirlboudoir και του @youweekly.gr στο Instagram, να πατήσετε like στο Post του διαγωνισμού και να κάνετε tag δύο φίλες σας, έως και τις 13/01!

Οι νικητές θα βγουν από τα σχόλια του post του διαγωνισμού στις 14/01!

Καλή επιτυχία!!!

Διαβάστε την συνέχεια στο You&MebyStamatinaTsimtsili!