Βρήκαμε τα πιο κομψά κοσμήματα του καλοκαιριού και είναι χειροποίητα!

Βρήκαμε τα πιο κομψά κοσμήματα του καλοκαιριού και είναι χειροποίητα!

Το κόσμημα μπορεί να αλλάξει το look μας 100% κι εμείς ανακαλύπτουμε το twine.style όπου βρίσκουμε υπέροχα πλεκτά κοσμήματα σε boho ύφος από φυτικό νήμα με μοναδικό χαρακτήρα και εναλλακτικό packaging για τέλεια δώρα που μένουν αξέχαστα!

Το Twine Style εμπνέεται από τις τάσεις, τη μόδα και από κάθε γυναίκα που θέλει να ξεχωρίζει, ενώ κάθε σχέδιό του είναι ένα και μοναδικό για αυτό και έχει τον δικό του κωδικό αυθεντικότητας. Για τα ανέμελα καλοκαιρινά μας looks επιλέγουμε κοντά αλλά και μακριά κολιέ, κρεμαστά σκουλαρίκια με πολύχρωμους λίθους, folkore βραχιόλια, αλλά και summer θήκες ή τσάντες με chic πλέξεις που γοητεύουν από την πρώτη ματιά, ενώ με χαρά βλέπουμε πως η συλλογή ανανεώνεται συνεχώς για να βάζουμε πάντα κάτι νέο στο shopping basket μας!

Όσο για τις τιμές; Μέχρι τις 31/05/19 τρέχουν mid sales έως -40% σε όλες τις συλλογές...

Τώρα το youweekly.gr και το twine.style δίνουν σε τρεις τυχερές την ευκαιρία να κάνουν δικά τους αυτά τα μοναδικά κοσμήματα:

  • Σκουλαρίκια με πλεκτούς κρίκους και λίθους κόκκινους ή τιρκουάζ σε συνδυασμό με γήινες αποχρώσεις, παντρεύουν το φως του ήλιου και τον ουρανό με τη στεριά. (https://twine.style/collections/earrings/products/assos)

  • Σκουλαρίκια με πλεκτούς δίσκους και τετράγωνους λίθους σε αποχρώσεις που είτε θυμίζουν αρχαιοελληνικά αγγεία είτε το γυναικείο στοιχείο. (https://twine.style/collections/earrings/products/kampos)

Εάν θέλετε να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι:

1.Follow τη σελίδα του @youweekly.gr στο Instagram και του @twine style και
2.Like στο post του διαγωνισμού
3.Tag δύο φίλες σας στο post του διαγωνισμού στο instagram του youweekly.gr!

Οι νικητές θα βγουν από τα σχόλια του post στο instagram του youweekly.gr στις 03/06!

Καλή επιτυχία!!


#twinestyle #handcrafted #handcraftedjewelries #handcraftedbags #χειροποίητακοσμήματα #summerfeelings #greekdesigners #greece #athens