Bershka: Έχει σχεδόν εξαντληθεί! Το μπουφάν που θα σε κρατήσει ζεστή τώρα στα κρύα κοστίζει 20 ευρώ και έχουν μείνει μόνο λίγα κομμάτια!

Θα το λατρέψετε!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Bershka: Έχει σχεδόν εξαντληθεί! Το μπουφάν που θα σε κρατήσει ζεστή τώρα στα κρύα κοστίζει 20 ευρώ και έχουν μείνει μόνο λίγα κομμάτια!

Αυτό το μπουφάν από τα Bershka έχει σχεδόν εξαντληθεί! Θα σε κρατήσει ζεστή τώρα στα κρύα κοστίζει 20 ευρώ και έχουν μείνει μόνο λίγα κομμάτια!

Ο καιρός έχει κρυώσει για τα καλά, ενώ νέο κύμα κακοκαιρίας θα έρθει αύριο στη χώρα. Το μπουφάν είναι το πιο βασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας τώρα τον χειμώνα.

Τώρα λοιπόν που έχει κρύο, χρειάζεσαι ένα καλό μπουφάν να σε κρατάει ζεστή και να κάνεις τις εξόδους σου χωρίς να κρυώνεις.

Η ομάδα του youweekly, βρήκε για εσένα αυτό το μπουφάν που κοστίζει μόνο 20 ευρώ και έχει σχεδόν εξαντληθεί αφού έχουν μείνει μόνο λίγα κομμάτια.

Bershka μπουφάν

Bershka προσφορές

Τέλος, αν γενικά σου αρέσει να πειραματίζεσαι με το στιλ και την εμφάνισή σου σε... προκαλούμε! Θα φορούσες ποτέ αυτά τα μποτάκια με το συγκεκριμένο μοβ φόρεμα; Fashion bloggers το έχουν τολμήσει!

Bershka: Με αυτή την έκπτωση θα πάθετε πλάκα! Την πιο διάσημη μπότα από 79,99 μπορείτε να την αγοράσετε μόνο με...

Με αυτή την έκπτωση από τα Bershka θα πάθετε πλάκα, αφού την πιο διάσημη μπότα της χρονιάς από 79,99 ευρώ μπορείτε να την αγοράσετε με 50% διαφορά.

Το συγκεκριμένο στιλ προκαλεί φρενίτιδα και έχουμε δει να το φοράνε οι πιο διάσημες fashion bloggers παγκοσμίως παίρνοντας μια από τις υψηλές θέσεις στα trends.

Κάνοντας scroll στο διαδικτυακό κατάστημα των Bershka και συγκεκριμένα στην κατηγορία με τις προσφορές σου βρήκα το παπούτσια που είναι σε έκπτωση και πρέπει να αποκτήσεις οπωσδήποτε.

Πρόκειται για τις cowboy μπότες σε μαύρο χρώμα που είναι από δέρμα. Έχουν ύψος τακουνιού: 4,5 cm, φάρδος πάνω μέρους: 17 cm, ενώ μήκος πάνω μέρους: 30 cm.

Από 79,99 ευρώ έχει έκπτωση 50% και πλέον κοστίζουν 49,99 ευρώ.

Bershka μπότες

Εκπτώσεις παπούτσια

Cowboy boots

Εκπτώσεις

TAGS