Zara: Τρέξε να προλάβεις τις προσφορές! Το τζιν που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα θα το βρεις με 10 ευρώ!

Δεν θα το βγάζεις από πάνω σου!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Zara: Τρέξε να προλάβεις τις προσφορές! Το τζιν που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα θα το βρεις με 10 ευρώ!

Τρέξε να προλάβεις τις προσφορές που έβαλαν στα Zara! Το τζιν που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα θα το βρεις με 10 ευρώ!

Είναι ένα από τα κομμάτια που οφείλει να έχει κάθε γυναίκα. Ένα σκούρο στενό παντελόνι σε μαύρο ή και σε αυτή την ανθρακί απόχρωση πρέπει σίγουρα να το αποκτήσεις.

Γιατί; Για πολλούς λόγους. Πρώτον κολακεύει την σιλουέτα σου και «αφαιρεί» μερικά κιλάκια, δεύτερον δείχνει πιο μακριά τα πόδια σου, τρίτον πηγαίνει με όλα και ένας τελευταίος λόγος μπορείς να το φοράς από το πιο άνετο look μέχρι και στην βραδινή σου έξοδο.

Γι'αυτό σίγουρα πρέπει να έχεις και εσύ έναν. Μάλιστα τώρα θα το βρεις σε προφορά και τιμή σοκ καθώς κοστίζει μόνο 10 ευρώ.

Zara τζιν

Αυτό το φόρεμα από τη νέα συλλογή έχει προκαλέσει φρενίτιδα! Μπορείς να το φορέσεις με ότι θέλεις!

Zara - νέα συλλογή: Το τζιν παντελόνι "της μαμάς" επέστρεψε ξανά και... σαρώνει!

Το τζιν παντελόνι "της μαμάς" επέστρεψε ξανά και το συγκεκριμένο από την νέα συλλογή των Zara... σαρώνει σε πωλήσεις σε όλα τα καταστήματα.

H επίσημη «πρώτη» εμφάνιση των mom jeans (όπως είναι η ονομασία τους) έγινε πολλά χρόνια πριν και συγκεκριμένα μεταξύ 1980s και 1990s. Είναι τα παντελόνια που τότε φορούσαν οι μαμάδες μας.

Τα mom jeans ταιριάζουν σχεδόν σε όλες τις γυναίκες, αρκεί φυσικά να κάνετε τη σωστή επιλογή, αυτό που ισχύει δηλαδή και με όλα τα fashion items.

Τι είναι τα Moms fit;

Πρόκειται για τα ψηλόμεσα jeans που είναι κάπως πιο φαρδιά στο πάνω μέρος τους και είτε στενεύουν στο κάτω δημιουργώντας ένα cigarette εφέ, είτε είναι σε ίσια γραμμή και συνήθως το yoke τους είναι σε σχήμα V. Το yoke είναι η ραφή που έχουν όλα τα τζιν παντελόνια ανάμεσα στη μέση και τις πίσω τσέπες. Όσο πιο έντονο είναι το V του yoke, τόσο πιο κολακευτικό είναι το παντελόνι.

Κάνοντας μια έρευνα αγορών στα Zara, βρήκαμε ένα moms fit που αγαπήσαμε και έχει σαρώσει σε πωλήσεις. Πρόκειται για το ψηλόμεσο τζιν με πέντε τσέπες. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και μεταλλικό κουμπί. Κοστίζει 25,95 ευρώ.

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

TAGS