Stradivarius: Με αυτή την πλισέ τούλινη φούστα θα είσαι σαν πριγκίπισσα άλλης εποχής! Μπορείς να την κάνεις δικιά σου με μόνο 15 ευρώ!

Είναι υπέροχη!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Stradivarius: Με αυτή την πλισέ τούλινη φούστα θα είσαι σαν πριγκίπισσα άλλης εποχής! Μπορείς να την κάνεις δικιά σου με μόνο 15 ευρώ!

Με αυτή την πλισέ τούλινη φούστα από τα Stradivarius θα είσαι σαν πριγκίπισσα άλλης εποχής! Μπορείς να την κάνεις δικιά σου με μόνο 15 ευρώ!

Οι τούλινες φούστες είναι ό,τι πιο γλυκό και ρομαντικό μπορείς να επιλέξεις για ένα κομψό ντύσιμο. Μπορεί να θεωρείς πώς πρέπει να αφήσεις το ροζ πίσω στα παιδικά σου χρόνια, είναι κάποιες επιλογές όμως που σου επιτρέπουν να το φορέσεις ακόμα και τώρα.

Όπως για παράδειγμα αυτή η τούλινη φούστα. Τόσο όμορφη και αέρινη που με τον σωστό συνδυασμό θα δείχνεις σαν την πριγκίπισσα του παραμυθιού που έχει βγει από άλλη εποχή.

Είτε με ένα απλό ντύσιμο, είτε ακόμα και με ένα καλό ντύσιμο φορώντας της μπορείς να εντυπωσιάσεις.

Stradivarius φούστες

Θα την βρεις εδώ και κοστίζει μόνο 15.99

Μπορείς να τη συνδυάσεις με αυτά τα υπέροχα μποτάκια!

Stradivarius: Αυτή η φούστα είναι μαύρη και είναι σαν σακούλα! Κοστίζει 25,99 και προκαλεί φρενίτιδα!

Αυτή η μαύρη φούστα που βρήκαμε στα καταστήματα Stradivarius είναι σαν σακούλα και δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου! Κοστίζει μόλις 25,99 και από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε προκαλεί φρενίτιδα!

Η νέα συλλογή του Stradivarius δεν μας έχει απογοητεύσει καθόλου. Όλα τα κομμάτια που προτείνει είναι στιλάτα και ιδανικά για κάθε γυναίκα.

Το "μαγικό" με αυτή τη φούστα είναι ότι μπορεί να εξυπηρετήσει τις εμφανίσεις πρωί-βράδυ! Μπορείτε να τη φορέσετε στο γραφείο αλλά και για να πάτε για ένα ποτό με τις φίλες σας!

Μη χάνετε λοιπόν άλλο χρόνο και ετοιμαστείτε να βγείτε για ψώνια, γιατί αυτή η φούστα είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεστε.

μαύρη φούστα

Το ιδιαίτερο σχήμα της προσδίδει έναν άλλο αέρα στο στυλ σας.

μίντι φούστα

Όσο για το μήκος της, είναι ιδανικό μιας και οι μίντι φούστες είναι το απόλυτο trend της σεζόν.

φούστα stradivarius

Κοστίζει 25,99 και θα τη βρείτε στο online store του Stradivarius.