Zara: Αυτό το φόρεμα προκαλεί φρενίτιδα! Είναι μαύρο με «επικίνδυνο» σκίσιμο στο ντεκολτέ και στο πλάι και βρίσκεται σε έκπτωση!

Κοστίζει μόνο 13 ευρώ!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Zara: Αυτό το φόρεμα προκαλεί φρενίτιδα! Είναι μαύρο με «επικίνδυνο» σκίσιμο στο ντεκολτέ και στο πλάι και βρίσκεται σε έκπτωση!

Αυτό το φόρεμα από τα Zara θα προκαλέσει σίγουρα φρενίτιδα. Είναι μαύρο και κοντό και έχει ένα «επικίνδυνο» σκίσιμο τόσο στο πλάι του φορέματος αλλά και στο ντεκολτέ του. Το καλύτερο είναι πως θα το βρεις σε έκπτωση.

Ένα μαύρο φόρεμα είναι αυτό που δεν πρέπει με τίποτα να λείπει από την ντουλάπα καμίας γυναίκας και εμείς σου βρήκαμε μια πρόταση που σίγουρα θα λατρέψεις.

Τα σατέν φορέματα είναι must το τελευταίο διάστημα. Είτε είναι κοντά είτε μακριά το μόνο σίγουρο είναι πως όταν τα φοράς θα κλέβεις τις εντυπώσεις.

Ζαρα εκπτώσεις

Τα φορέματα αυτά μπορούν να σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σε μια καλή περίσταση αν τα συνδυάσεις με τα κατάλληλα πέδιλα και αξεσουάρ.

Αυτό το φόρεμα από το κατάστημα των Zara δένει με με κορδόνια στο πλάι και τονίζει την μέση σου, αναδεικνύοντας έτσι την σιλουέτα σου.

Στο πλάι έχει σκίσιμο αλλά και στο ντεκολτέ του που το κάνει την απόλυτη επιλογή για μια βραδινή σου έξοδο. Συνδύασε το με πέδιλα και σίγουρα θα κλέψεις τις εντυπώσεις. Το καλύτερο από όλα είναι πως κοστίζει μόνο 13 ευρώ.

Το φόρεμα μπορείς να το βρεις εδώ

Zara: To φόρεμα αυτό έχει γίνει σχεδόν sold out! Είναι μαύρο με δαντέλα και μοιάζει με...νυχτικό!

Αυτό το φόρεμα από το Zara έχει γίνει σχεδόν sold out γιατί είναι μαύρο με δαντέλα και μοιάζει με...νυχτικό!

Ένα μαύρο κοντό φόρεμα είναι αυτό που δεν πρέπει με τίποτα να λείπει από την ντουλάπα καμίας γυναίκας και έτσι σου βρήκαμε μια τέλεια πρόταση που είναι και σε έκπτωση.

Μας άρεσε τόσο που θα τρέξουμε να το αγοράσουμε και εμείς και είναι τέλειο για μια καλή περίσταση και μια πιο καλή σου βραδινή έξοδο και κοστίζει μόνο 12.99 EUR.

Είναι μαύρο, κοντό και με δαντέλα που σε κάνει να φαίνεσαι σαγηνευτική! Αν το συνδυάσεις με τα σωστά πέδιλα θα κλέψεις τις εντυπώσεις.

Zara φόρεμα

Θα το βρεις εδώ