Stradivarius: Είναι σχεδόν sold out! Το παλτό που θα βρεις με 12 ευρώ και θα πετύχεις το απόλυτο ανδρόγυνο look!

Ό,τι πρέπει για το γραφείο!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Stradivarius: Είναι σχεδόν sold out! Το παλτό που θα βρεις με 12 ευρώ και θα πετύχεις το απόλυτο ανδρόγυνο look!

Αυτό το παλτό από τα Stradivarius έχει γίνει σχεδόν sold out και θα το βρεις μόνο με 12 ευρώ. Είναι τέλειο γιατί θα πετύχεις με αυτό το απόλυτο ανδρόγυνο look! Μια εμφάνιση που θα κάνεις από τις βόλτες σου μέχρι και καθημερινά στο γραφείο.

Το ανδρόγυνο look είναι must για κάθε γυναίκα και παρόλο που λέγεται «ανδρόγυνο» είναι αισθησιακό και τονίζει με έναν σαγηνευτικό τρόπο την θηλυκότητα σου.

Το συγκεκριμένο look έχει κατακτήσει τα τελευταία χρόνια τόσο τις πασαρέλες και τα editorials, όσο και τις καρδιές των celebrities, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που επώνυμες το επιλέγουν στο κόκκινο χαλί, αλλά και στην καθημερινότητά τους.

Αν θέλεις και εσύ να το πετύχεις το μυστικό είναι να διαλέξεις ένα «σωστό» παλτό όπως αυτό εδώ που σου βρήκαμε.

Stradivarius εκπτώσεις

Θα το βρεις εδώ

Επίσης σου βρήκαμε, αυτά τα μαύρα μποτάκια που θα τις «σκίσεις» όλες.

Stradivarius: Αυτό το παλτό θα σε «τρελάνει»! Είναι τόσο ζεστό που θα νιώθεις ότι βρίσκεσαι μέσα σε τζάκι! «Σπάει» ταμία!

Αυτό το παλτό από τα Stradivarius θα σε «τρελάνει»! Είναι τόσο ζεστό που θα νιώθεις ότι βρίσκεσαι μέσα σε τζάκι! «Σπάει» ταμία και "καρδιές"!

Αν θες και εσύ να σταματήσεις να κρυώνεις με αυτόν τον καιρό που επικρατεί, τότε σου έχουμε την τέλεια λύση!

Είναι σίγουρο πως θα αγαπήσεις το συγκεκριμένο παλτό και αυτό γιατί, είναι τόσο trendy, που ακόμα και οι πιο διάσημες instagrammers το φοράνε. Το συγκεκριμένο βγαίνει σε δυο αποχρώσεις και είναι σίγουρο πως θα σε κάνει "σταρ".

Μπορείς να το φορέσεις από το πρωί, μέχρι το βράδυ και να "μαγνητίσεις" όλα τα βλέμματα πάνω σου.

Κάνε το δικό σου εδώ!

Stradivarius: Αυτό το tweed παλτό θα το ερωτευτείς! Έχει μαύρα δερμάτινα μανίκια...

Δερμάτινα μανίκια έχει αυτό το δερμάτινο tweed παλτό από τα Stradivarius. Θα το ερωτευτείς με ένα σου βλέμμα, αφού είναι στο πιο hot σχέδιο και χρώμα.

Αν είσαι λάτρης της μόδας, τότε αυτό το πανωφόρι πρέπει να το βάλεις αμέσως στην ντουλάπα σου, αφού τα καρό έρχονται και πάλι στα trends.

Πρόκειται για το καρό παλτό με δερμάτινα μανίκια και τέσσερα κουμπιά στο μπροστινό μέρος. Θα το το βρεις στα καταστήματα των Stradivarius αλλά και στη διαδικτυακή τους πλατφόρμα.

Αν είσαι και πιο τολμηρή μπορείς να το βάλεις και σαν φόρεμα κλείνοντας το μπροστά. Συνδύασε το με αυτά τα μαύρα μποτάκια και θα τις «σκίσεις» όλες.

Stradivarius ρούχα

Καρό παλτό