Σαγήνεψέ τον με το ανδρόγυνο παντελόνι των Zara - Είναι νέα άφιξη στο μαγαζί

Θα σας ξετρελάνει!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Σαγήνεψέ τον με το ανδρόγυνο παντελόνι των Zara - Είναι νέα άφιξη στο μαγαζί

Με αυτό το Zara παντελόνι θα καταφέρεις να τον σαγηνέψεις. Είναι νέα άφιξη στο μαγαζί αφού είναι νέα collection και είναι ανδρόγυνο. Αποτελεί μια από τις πιο αισθησιακές επιλογές για να φορέσεις τόσο στο γραφείο όσο και στις βόλτες σου.

Το ανδρόγυνο είναι μια από τις τάσεις που σαγηνεύει αλλά και κολακεύει κάθε γυναίκα εκεί έξω. Μπορεί πολλές να φοβούνται να το δοκιμάσουν γιατί πιστεύουν πως θα χάσουν την θηλυκότητα τους όμως αυτό λειτουργεί ακριβώς αντίθετα.

Με την σωστή επιλογή όχι μόνο δεν χάνεις αλλά ακριβώς το αντίθετο. Μαγεύεις και δείχνεις πιο αισθησιακή από ποτέ. Άσε που είναι must και έχεις βρει τόσο τι να φορέσεις στο γραφείο αλλά και στο χαλαρό ποτό μετά από αυτό.

Έτσι έχεις γλυτώσει και χρόνο να γυρίσεις σπίτι να αλλάξεις μετά την δουλειά. Επίσης μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπη και σε πιο επίσημες περιστάσεις.

Εμείς σου βρήκαμε αυτό από τα Zara και κοστίζει μόνο 29 ευρώ.

Zara παντελόνι

Θα το βρεις εδώ

Ωστόσο, για σένα που τελικά θα τρέξεις στο κοντινότερο κατάστημα Zara της περιοχής σου και θα το αγοράσεις, σου βρήκαμε ένα απίστευτο μπλουζάκι με στάμπα για να τα συνδυάσεις, από τα Bershka!

Zara: Στην δεκαετία του '90 και στο στυλ της Rachel Green από τα Φιλαράκια σε γυρνάει αυτό το καρό παντελόνι!

Στην δεκαετία του '90 και στο στυλ της Rachel Green από τα Φιλαράκια σε γυρνάει αυτό το καρό παντελόνι από τα Zara! Είναι μοναδικό και σίγουρα θα λατρέψεις την μοναδικότητά του! Αν δεν μας πιστεύεις δες και μόνη σου!

Αν θες και εσύ να εντυπωσιάσεις με τις εμφανίσεις σου, σου βρήκαμε το κομμάτι που θα ερωτευτείς με την πρώτη ματιά!

Και γιατί το λέμε αυτό; Μα γιατί το συγκεκριμένο, όχι μόνο θα σε κάνει να "μαγνητίσεις" τα βλέμματα, αλλά θα σε βοηθήσει και να αναδείξεις την Rachel που κρύβεις μέσα σου.

Ακόμα το σκέφτεσαι; Τρέξε να το αγοράσεις πριν εξαντληθεί.

Zara παντελόνι rachel Zara καρό παντελόνι

Κάνε το δικό σου εδώ!

TAGS