Το φόρεμα των H&M που "καίει" καρδιές - Είναι το απόλυτο animal print

Αισθησιακό και σικ!

Το φόρεμα των H&M που

Αυτό το φόρεμα από τα H&M καίει καρδιές καθώς είναι το απόλυτο animal print. Θα το φορέσεις και θα εντυπωσιάσεις καθώς είναι αισθησιακό αλλά και σικ ταυτόχρονα και σε πολύ οικονομική τιμή για να το κάνεις δικό σου εύκολα.

Τα animal print είναι τάση που όλες οι γυναίκες λατρεύουν και σε κάνουν να δείχνεις σικ αλλά και αισθησιακή καθώς είναι μια επιλογή που λατρεύουν και τα αρσενικά.

Εμείς σου βρήκαμε το απόλυτο φόρεμα για να φορέσεις ακόμα και την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και να εντυπωσιάσεις εκεί έξω.

H&M φόρεμα

Η ομάδα του youweeklyσου έχει βρει την απόλυτη τσάντα που μπορείς να συνδυάσεις τέλεια με τα φλοραλ σου φορέματα και κοστίζει μόνο 9 ευρώ!

Θα το βρεις εδώ

H&M: Το φόρεμα που πρέπει να επιλέξεις για τις ανοιξιάτικες σου εμφανίσεις!

Ένα φλοράλ print είναι από μόνο του σίγουρα πολύ εντυπωσιακό! Τα h&m φέτος κάνουν την απόλυτη πρόταση για την άνοιξη που θα σε εντυπωσιάσει και θα θέλεις να το αγοράσεις σίγουρα!

Το φόρεμα αυτό θα κάνει τις ανοιξιάτικες σου εμφανίσεις ποιο εντυπωσιακές σίγουρα. Είναι μακρύ και έχει έντονο print που σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητο!

Φλοραλ φόρεμα απο τα h&m

και θα το βρεις εδώ!

Extra tip

Το φλοράλ είναι ένα διαχρονικό μοτίβο που δεν περιορίζετε μόνο στου ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες μπορεί να φορεθεί όλους τους μήνες αν συνδυαστεί σωστά με τα κατάλληλα αξεσουάρ.

Στο φλοραλ μοτίβο πρέπει να προσέξετε το σχέδιο όσο μεγαλύτερο είναι τόσο περισσότερο όγκο θα σας προσθέσει.

Το καλοκαίρι επιλέξτε εμπριμέ σχέδιο στο φόρεμα και τον χειμώνα κάτι ποιο σκούρο.

Το καλοκαίρι επιλέξτε να συνδυάσετε το φλοραλ σας φόρεμα με σανδάλια και μαντίλια ενώ το χειμώνα ποιο μονόχρωμα σχέδια σε αξεσουάρ

Μπορείτε να συνδυάσετε πολλά φλοραλ μαζί εάν το κάνετε με προσοχή το αποτέλεσμα θα σας δικαίωση!

Αν θέλετε να κάνετε ποιο casual την εμφάνιση σας προσθέστε ένα μονόχρωμο σακάκι και μονόχρωμα sneakers και η επιλογή αυτή θα σας δικαίωση

Το φλοραλ σας φόρεμα μπορεί να συνδυαστεί και με πουλόβερ ώστε να το μετατρέψετε σε φούστα.

Να θυμάστε πως το φλοραλ print μπορεί να συνδυαστεί άψογα με πουα και ριγέ!

Εσείς πως θα συνδυάζατε το φλοραλ φόρεμα σας;

TAGS