Η Demy μας έδειξε πως φοράμε γούνα με φόρμα - Έτσι θα την... αντιγράψετε!

Σας βρήκαμε τα ίδια στα Zara!

Η Demy μας έδειξε πως φοράμε γούνα με φόρμα - Έτσι θα την... αντιγράψετε!

Η Demy ξεχωρίζει σίγουρα με το στύλ της ενώ δεν είναι λίγες οι εντυπωσιακές εμφανίσεις που έχει κάνει.Αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός την "έπιασε" να κάνει τα ψώνια της στο Golden Hall με χαλαρή διάθεση αλλά και εμφάνιση.

Ειδικότερα η όμορφη τραγουδίστρια και παραλίγο δικηγόρος (σ.σ. έχει σπουδάσει νομική) βρέθηκε στο Gaolden Hall όπου έκανε τα ψώνια της. Μάλιστα όπως φαίνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες η εντυπωσιακή γαλανομάτα κρατά δυο, τρεις σακούλες και ομολογουμένως την "ζηλευούμε"!

Ας επιστρέψουμε ωστόσο στο στο ντύσιμο που επέλεξε η νεαρή τραγουδίστρια για την βόλτα της. Η αλήθεια είναι 'ότι η Demy μας έχει συνηθίσει σε στυλάτες και νεανικές εμφανίσεις, ενώ είναι από τις κοπέλες που τολμούν με το χρώμα!

Η demy στην συγκεκριμένη εμφάνιση επέλεξε να φορέσει μαι καφέ γούνα μαζί με μια λευκή φόρμα! Ναι ίσως να μην ακούγεται και ο πλέον εύκολος συνδυασμός, ωστόσο το αποτέλεσμα είναι όμορφο ειδικά για ένα χειμωνιάτικο πρωινό και μια βόλτα στα μαγαζιά! Μάλιστα η τραγουδίστρια συνδύασε το σύνολό της με λευκά αθλητικά και ένα μακό μπλουζάκι με μεγάλο logo!

Δείτε την εμφάνισή της στις φωτογραφίες που ακολουθούν

Demy για ψώνια στο Mall με γούνα
Demy με γούνα και φόρμα
Demy για ψώνια

Συνδυάστε και εσείς γούνα με φόρμα και "αντιγράψτε" την Demy! - Σας έχουμε βρει το λουκ στα Zara

Το συγκεκριμένο στυλ αποτελείται από απλά κομμάτια που θα μπορούσε κανείς ήδη να έχει στην ντουλάπα του! Εμείς ρίξαμε μια ματιά στην αγορά και σας δείχνουμε μερικές ιδέες για το πώς να ντυθείτε σαν την Demy εύκολα και ίσως και πιο φτηνά.

Έχουμε και λέμε λοιπόν! Το βασικό.. η γούνα:

'Είναι από τα Zara και είναι σε έκπτωση! Κοστίζει λοιπόν μόλις 29,99 από 69,95

γούνα από Ζάρα

Δεύτερο βήμα η φόρμα: Είναι επίσης από τα Zara κοστίζει μόλις 19,95.

λευκή φόρμα από Zara

Και τέλος το μπλουζάκι. Πρόκειται για φουτεράκι από τα Bershka το οποίο κοστίζει 22.99.

t-short με στάμπα από Bershka