To τζιν που είναι τάση θα το βρεις στα Stradivarius - Κάνει μόνο 25 ευρώ

Θα σε ξετρελάνει!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
To τζιν που είναι τάση θα το βρεις στα Stradivarius - Κάνει μόνο 25 ευρώ

Θέλεις να βρεις το τζιν που είναι τάση για φέτος; Θα το δεις στα Stradivarius και κοστίζει μόνο 25 ευρώ.Κάνει τέλεια εφαρμογή και πηγαίνει σε όλους τους σωματότυπους και μόλις το δεις θα τρέξεις και εσύ να το αγοράσεις για την να το έχεις.

Τα ballon fit τζιν είναι η απόλυτη τάση για φέτος και μόλις τα δεις θα θέλεις να τα φορέσεις και εσύ. Ταιριάζει σχεδόν σε όλες τις κοπέλες και έχει αέρα από άλλη εποχή.

Όλες θέλουμε ένα κομμάτι που να θυμίζει 90's στην συλλογή μας και αυτό είναι σίγουρα το ιδανικό.Είναι η εύκολη λύση για την δουλειά σου τις βόλτες σου αλλά και τους καφέδες σου.

Μπορείς να το συνδυάσεις εύκολα και με ότι θέλεις αφού ταιριάζει σχεδόν με όλα.

Stradivarius τζιν

Θα το βρεις εδώ

Μεταξύ μας τώρα είναι trend στο instagram ένα συγκλονιστικό μπουφάν από τα Bershka, εσύ το έχεις δει; -

Θες μαύρο παντελόνι; - Στα Stradivarius έχει το πιο τέλειο με μόνο 19,99

Κορίτσια, υπάρχει ένα παντελόνι που δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα σας. Αυτό είναι το μαύρο! Μπορείτε να το συνδυάσετε όπως θέλετε και να το φορέσετε από το πρωί έως και το βράδυ και σε όλες τις περιστάσεις. Μάλιστα, θα το βρεις μόνο με 19,99 ευρώ σε όλα τα καταστήματα των Stradivarius.

Ένα μαύρο παντελόνι είναι η πιο εύκολη λύση στο «δεν έχω τι να φορέσω». Μπορεί να φορεθεί άνετα με όλα χωρίς να χρειαστεί να πετάξεις όλα σου τα ρούχα πάνω στο κρεβάτι μέχρι να βρεις αυτό το «ένα» που σίγουρα θα βρεις στο τέλος. Και πρέπει μετά να τα βάλεις και όλα στη θέση τους.

Εγώ για ακόμη μια φορά σου έχω αυτό το παντελόνι που θα σε βγάλει από όλη αυτή την κατάσταση. Το οποίο μάλιστα, μπορείς να φορεθεί στη σχολή με sneakers, μέχρι και στο γραφείο με μποτάκια, μέχρι επίσης για ποτό το βράδυ με γόβες.

Και αυτό δεν είναι άλλο από το φαρδύ παντελόνι με πιέτες από τα Stradivarius. Βγαίνει εκτός του μαύρου, σε μπεζ αλλά και πέτρα. Κοστίζει μόλις 19,99 ευρώ.Συνδύασε το με ένα εξίσου στιλάτο πέδιλο!

μαύρο παντελόνι

Stradivarius ρούχα