Το πιο εκκεντρικό μπουφάν είναι στα Bershka - Το χρώμα που έχει πάνω του δεν είναι μόνο ένα

Το πιο στυλάτο!

Το πιο εκκεντρικό μπουφάν είναι στα Bershka - Το χρώμα που έχει πάνω του δεν είναι μόνο ένα

Το πιο εκκεντρικό μπουφάν θα το βρείτε στα Bershka και έχει πάνω του ένα χρώμα που δεν είναι μόνο ένα. Ο χρωματισμός του είναι ιδιαίτερος και θα θέλετε να το αποκτήσετε αμέσως μόλις το δείτε γιατί είναι μοναδικό.

Θέλεις ένα μπουφάν να ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και να έχει πιο παιχνιδιάρικη διάθεση; Τότε σίγουρα αυτό θα σε ξετρελάνει. Ο χειμώνας δεν έχει βγει ακόμα και έξω το κρύο αλλά και η κακοκαιρία καλά κρατεί για αυτό κάτι μας λέει πως θα χρειαζόμαστε για λίγο καιρό ακόμα τα χοντρά μπουφάν μας.

Τώρα που έχουμε εκπτώσεις ψάξαμε και βρήκαμε μερικά κομμάτια, τα οποία μπορείς να τα έχεις και για τον επόμενο χειμώνα καθώς είναι πραγματικά υπέροχα.

Ένα από αυτά που ξεχωρίσαμε είναι και το παρακάτω μπουφάν από τα Bershka που θα σας ξετρελάνει με το διπλό του χρώμα.

Bershka μπουφάν

Μπουφάν puffy με ανακλώσα επιφάνεια

Καπιτονέ μπουφάν με ανασηκωμένο γιακά και λάστιχο στις μανσέτες. Τσέπες μπροστά και κούμπωμα με φερμουάρ.

Θα το βρεις εδώ

Μπορείς να το φορέσεις τόσο με sneakers - και μάλιστα σου έχουμε βρει τα πιο ταιριαστά - όσο και με γόβες για... night edition!

Τρελό αυτό το τζιν με στάμπα από τα Bershka - Παιχνιδιάρικη η Άνοιξη που έρχεται

Με παιχνιδιάρικη διάθεση φαίνεται πως καταφθάνει η Άνοιξη του 2020 αφού στην συλλογή των καταστημάτων Bershka βρήκαμε ένα τρελό τζιν παντελόνι με στάμπα που έχει πάνω το αγαπημένο κινούμενο σχέδιο των κοριτσιών, από τα παιδικά μας χρόνια.

Έλα τώρα, δεν γίνεται να μην έβλεπες κι εσύ Power Puff Girls! Δεν γίνεται να μην είχες μοιράσει με τις κολλητές σου ονόματα για το ποια είναι ποια.

Τζιν παντελόνι Balloon Fit The Powerpuff Girls x Bershka

JOIN LIFE

ΑΝΑΦ. 0162/179/428

Το μοντέλο φοράει το μέγεθος: 36 | Ύψος μοντέλου: 5.81 ft / 177 cm

Bershka Άνοιξη 2020

Bershka τζιν

Μπορείς να το φοράς με τα αγαπημένα σου sneakers από το πρωί έως και αργά το απόγευμα κι αν το βάλεις με ψηλά πέδιλα μαύρα - που το φαντάζομαι τέλειο - θα το κάνεις ένα υπέροχο fashion item για μια νυχτερινή έξοδο και ταυτόχρονα θα είναι τόσο παιχνιδιάρικο και μοναδικό.

Επίσης, αν αποφασίσεις τελικά να το φορέσεις πρωί μπορείς να το συνδυάσεις με αυτό το υπέροχο μπουφάν που βλέπουμε τώρα τελευταία παντού στο instagram και είναι κι αυτό από τα καταστήματα Bershka.

Το τζιν παντελόνι κοστίζει 35,99 ευρώ και το χρώμα του αναφέρεται ως "μπλε ξεπλυμένο".

TAGS