Φόρεσε καρό με τον πιο κομψό τρόπο η Μαρία Μπακοδήμου - Πάρε ιδέες

Η πιο σικάτη εμφάνιση!

Φόρεσε καρό με τον πιο κομψό τρόπο η Μαρία Μπακοδήμου - Πάρε ιδέες

Η Μαρία Μπακοδήμου είναι μια πολύ σικάτη γυναίκα και ξέρει σίγουρα πως να ντύνεται και να εντυπωσιάζει. Αυτή την φορά φόρεσε ένα καρό φόρεμα και σίγουρα πρέπει να πάρετε ιδέες από τον συνδυασμό της καθώς είνα σικάτος και ωραίος.

Η παρουσιάστρια του Open γνωρίζει από μόδα καθώς διαθέτει και το δικό της κατάστημα με ρούχα που σχεδιάζει η ίδια.

Η Μαρία Μπακοδήμου είναι μια πάρα πολύ κομψή γυναίκα και σε κάθε της εμφάνιση κλέβει τις εντυπώσεις. Αυτή την φορά φόρεσε ένα εντυπωσιακό καρέ φόρεμα και το συνδύασε άψογα με μαύρα ψηλοτάκουνα μποτάκια.

Από την εμφάνιση της μπορείτε να πάρετε και εσείς ιδέες για το πως να φορέσετε σωστά το καρό και να δείχνετε σικάτες.

Το λευκό παλτό της το έχετε δει; Αν το αγοράσετε θα σας κάνει να φαίνεστε σαν βασίλισσα του χιονιού.

Μαρία Μπακοδήμου: Πίσω από τις κάμερες του Open έκανε «πανικό»! Έβαλε φόρεμα με 119 ευρώ!

«Πανικό» έκανε πίσω από τις κάμερες του Open η Μαρία Μπακοδήμου με το φόρεμα που φόρεσε αξίας 119 ευρώ. Τους άφησε όλους άφωνους.

Η παρουσιάστρια θέλει στην εκπομπή της πάντα να φοράει ρούχα που κολακεύουν την σιλουέτα της και ταιριάζουν με τα χρώματα της.

Για το λόγο αυτό επιλέγει να φοράει κομμάτια από την συλλογή της «Marymary shop» που ταιριάζουν σε όλους του τύπους γυναικών.

Το συγκεκριμένο που φόρεσε και τους άφησε άφωνους στο backstage είναι το πουκαμισοφόρεμα Chans που θα βρεις στο διαδικτυακό της κατάστημα με 119 ευρώ.

Πρόκειται για το μαύρο μίντι φόρεμα που θυμίζει πουκάμισο η πάνω όψη του. Θα το βρείτε στο «Marymary shop» με 119 ευρώ από 149 που ήταν η αρχική του τιμή.

Μαρία Μπακοδήμου Open tv