Την πιο ανοιξιάτικη φούστα θα την βρεις στα Bershka - Είναι κοντή και floral

Θα την λατρέψεις!

Την πιο ανοιξιάτικη φούστα θα την βρεις στα Bershka - Είναι κοντή και floral

Η Άνοιξη πλησιάζει και την πιο κατάλληλη φούστα για την εποχή θα την βρεις στα Bershka. Είναι κοντή και floral και σίγουρα θα κάνεις θραύση όταν την φορέσεις και βγεις έξω. Θα την λατρέψεις όπως και εμείς με το που την είδαμε.

Οι φούστες είναι ένα από τα αγαπημένα ρούχα κάθε γυναίκας. Τονίζουν την θηλυκότητα σου και σε βγάζουν ασπροπρόσωπη τόσο σε νυχτερινές εμφανίσεις, όσο και σε μια σικ εμφάνιση στο γραφείο, όταν δεν ξέρεις τι να φορέσεις.

Η Άνοιξη πλησιάζει και ήρθε η ώρα να αποχωριστούμε τα βαριά ρούχα του χειμώνα και να φορέσουμε κάτι πιο ανάλαφρο και ωραίο. Η θερμοκρασία ανεβαίνει και το ίδιο σιγά - σιγά και η διάθεση μας μαζί με αυτή. Αν πάλι προτιμάς τα animal print, δες εδώ αυτή την λεοπάρ φούστα από τα Bershka

Εμείς βρήκαμε αυτή την φούστα στα Bershka που θυμίζει Άνοιξη. Είναι κοντή και floral. Και τι καλύτερο από το να φορέσεις μια φούστα με flolar print στον Ανοιξιάτικο καιρό. Μια ματιά και θα σε πείσει να την αγοράσεις.

Δες την εδώ:

Bershka φούστα

Θα την βρεις εδώ

Συνδύασε την ανοιξιάτικη φούστα σου από τα Bershka με αυτά τα ψηλά πέδιλα - Θα τα βρεις με μόνο 13 ευρώ

Αυτά τα ψηλά πέδιλα από τα Bershka είναι σχεδόν sould out καθώς έχουν μείνει μόνο δυο νούμερα. Ωστόσο είναι ένα κομμάτι που δεν θα βγάζεις από πάνω σου στις νυχτερινές σου εμφανίσεις και φοριούνται τόσο τον χειμώνα όσο και το καλοκαίρι.

Τα μαύρα πέδιλα είναι ένα παπούτσι που όλες πρέπει να έχουμε στην ντουλάπα μας. Φοριούνται εύκολα και συνδυάζονται με τα πάντα. Ειδικά όταν έχουν μαύρο χοντρό και αναπαυτικό τακούνι.

Τα πέδιλα με χοντρό τακούνι είναι αναπαυτικά και μπορείς να τα φορέσεις το πρωί στην δουλειά σου αλλά και το βράδυ με ένα καλό σύνολο για να βγεις χωρίς να σε πονέσουν τα πόδια μας, που είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για κάθε γυναίκα εκεί έξω.

Εμείς βρήκαμε αυτό το ζευγάρι που κοστίζει μόνο 13 ευρώ και έχουν μείνει μόνο δυο νούμερα.

Bershka προσφορές

Πέδιλο με τακούνι σε μαύρο χρώμα. Φαρδύ τακούνι. Κούμπωμα με μπαρέτα και αγκράφα.

JOIN LIFE Care for fiber & planet: τουλάχιστον 25% ανακυκλωμένος πολυεστέρας από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια και πιο βιώσιμη πολυουρεθάνη, η οποία παράγεται με τη χρήση μιας νέας τεχνολογίας που μας βοηθά στην προστασία του περιβάλλοντος.

Σου προτείνω να τα συνδυάσεις με αυτό το λευκό και... άκρως αισθησιακό κορμάκι.

Θα τα βρεις εδώ

TAGS