Αυτό το τζιν από τα Stradivarius θα σε δείχνει πιο ψηλή - Είναι μαύρο με σκισίματα

Πρέπει να το αποκτήσεις!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Αυτό το τζιν από τα Stradivarius θα σε δείχνει πιο ψηλή - Είναι μαύρο με σκισίματα

Αυτό το τζιν από τα Stradivarius θα το λατρέψεις γιατί είναι μαύρο με σκισίματα και θα σε κάνει να δείχνεις πιο ψηλή. Το καλύτερο από όλα είναι πως είναι και αρκετά οικονομικό καθώς θα το βρεις στο κατάστημα με μόνο 25€.

Αυτό το ψηλόμεσο τζιν που κοστίζει μόνο 25€ θα σε κάνει να φαίνεσαι ακόμα πιο ψηλή. Το στυλ του θα κάνει τα πόδια σου να φαίνονται πιο μακριά και την σιλουέτα σου λίγο πιο αδύνατη.

Το τζιν είναι ένα βασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας, γιατί φοριέται καθημερινά και σε βραδινές εξόδους αλλά και το πρωί στο γραφείο ή και σε έναν καφέ. Τα ψηλόμεσα τζιν όμως σου δίνουν έναν άλλο αέρα καθώς τονίζουν τα σημεία που πρέπει να τονίσουν.

Για αυτό τον λόγο τα διαλέγουμε προσεκτικά και θέλουμε αυτά που εφαρμόζουν καλύτερα στην σιλουέτα μας.Εμείς βρήκαμε αυτό από τα Stradivarius που είναι μαύρο και με σκισίματα και πραγματικά το λατρέψαμε και το θέλουμε στην συλλογή μας. Μπορείς να το συνδυάσεις άψογα και με αυτά τα καπιτονέ πέδιλα από τα Stradivarius

Stradivarius τζιν

Θα το βρεις εδώ

Με μόνο 20 ευρώ θα συνδυάσεις το μαύρο τζιν με σκισίματα με αυτή τη τσάντα από τα Stradivarius

Η τσάντα είναι το πιο χρήσιμο και βασικό αξεσουάρ της γυναίκας. Εκτός του ότι βάζεις μέσα όλα τα πράγματα σου, δίνει άλλο στιλ στο ντύσιμο σου και δεν το δείχνει «γυμνό». Εγώ στα Stradivarius σου βρήκα εκείνη που θα γίνει η καθημερινή και αγαπημένη σου συνήθεια. Μπορείς να την κάνεις δική σου μόνο με 20 ευρώ.

Οι τσάντες πλάτης μπορούν να σε «σώσουν». Μπορείς να την φορέσεις από νωρίς το πρωί για τις δουλειές σου, στο γραφείο, για τον καφέ, ακόμη και για ένα χαλαρό ποτό νωρίς το βράδυ. Κάνοντας πάντα τους σωστούς συνδυασμούς. Γιατί πάντα δεν ταιριάζουν όλα με όλα.

Εγώ όμως στα Stradivarius σου βρήκα το σακίδιο πλάτης που μπορείς να φορέσεις όλες αυτές τις ώρες της ημέρας με sport, casual, αλλά και chic look. Βγαίνει σε μαύρο αλλά και ροζ ανοιχτό. Είναι καπιτονέ και πολύ μαλακό. Να σημειώσουμε πως απαγορεύεται το πλύσιμο, το στεγνό καθάρισμα αλλά και το σιδέρωμα.

Θα το βρεις σε όλα τα καταστήματα αλλά και στην ηλεκτρονική τους σελίδα με μόνο 20 ευρώ.

Καπιτονέ σακίδιο πλάτης

Stradivarius τσάντες

Και αυτή η μαύρη τσάντα κάνει πάταγο στα Stradivarius. Την έχει μέχρι και η Κιμ Καρντάσιαν και σίγουρα θα την λατρέψεις! Ακόμα το σκέφτεσαι;