Σου βρήκαμε το πιο τέλειο paper bag τζιν στα H&M - Είναι σε πολύ καλή τιμή

Θα το λατρέψεις!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Σου βρήκαμε το πιο τέλειο paper bag τζιν στα H&M - Είναι σε πολύ καλή τιμή

Στα H&M σου βρήκαμε το πιο τέλειο paper bag τζιν που θα σε ξετρελάνει και είναι σε πολύ καλή τιμή. Είναι μοντέρνο και οικονομικό και σίγουρα αν το αγοράσεις θα κλέψεις τις εντυπώσεις σε κάθε σου εμφάνιση εκεί έξω.

Τα paper bag τζιν είναι σίγουρα η απόλυτη τάση. Ήταν το trend του χειμώνα και θα παραμείνουν στην μόδα και το καλοκαίρι αλλά και την Άνοιξη όπως όλα δείχνουν. Το καλύτερο από όλα είναι πως κολακεύουν σχεδόν όλα τα σώματα.

Σίγουρα θα τα έχεις δει και εσύ στα μαγαζιά και σίγουρα θα έχεις ζηλέψει, έστω ένα κομμάτι από αυτά. Εμάς μας αρέσουν γιατί είναι ψηλόμεσα, ενώ τονίζουν την μέση γεγονός που τα κάνει κομψά και θηλυκά.

Εμείς βρήκαμε αυτό στα H&M που κοστίζει 34,99 € και είναι από την νέα του συλλογή και θα γίνει από τα αγαπημένα μας για την Άνοιξη. Δες εδώ και αυτά τα πουλοβεράκια από τα H&M για να το συνδυάσεις

Δείτε το εδώ:

H&M τζίν

Θα το βρείτε εδώ

Αν πάλι δεν σου αρέσει το Paper bag τζιν αυτό είναι το παντελόνι που θα σκορπίσει "εγκεφαλικά" από τα H&M - Θα το βάλεις και θα γίνεις η επόμενη Serena Van Der Woodsen!

Αυτό είναι το παντελόνι από τα H&M που θα σκορπίσει "εγκεφαλικά"! Θα το βάλεις και θα γίνεις η επόμενη Serena Van Der Woodsen! Να ο έξυπνος τρόπος για να λάμψεις στο λεπτό και να παραδώσεις και εσύ μαθήματα μόδας, όπως ο αγαπημένος χαρακτήρας του Gossip Girl!

Θυμάσαι το πανέμορφο παντελόνι που είχε φορέσει η πρωταγωνίστρια της σειράς όταν είχε πάει ταξίδι στην Γαλλία; Τώρα μπορείς και εσύ να το αποκτήσεις πιο οικονομικά!

Η ίδια το είχε συνδυάσει με ένα μπεζ τοπάκι, γκρι τσάντα και καφέ ζώνη, δίνοντας έμφαση στην μέση της. Ενώ είχε φροντίσει μάλιστα να έχει και ένα μικρό καπελάκι για τον ήλιο. Αν ήσουν και εσύ φαν, τότε θα το είχες ερωτευτεί αυτό το look, και τώρα μπορείς άμεσα να το κάνεις δικό σου.

H&M παντελόνι H&M ροζ παντελόνι

Βρες το εδώ!

TAGS