Bershka: Αυτό το φόρεμα είναι σχεδόν sold out - Έχει φουσκωτά μανίκια

Θα κλέψετε τις εντυπώσεις!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Bershka: Αυτό το φόρεμα είναι σχεδόν sold out -  Έχει φουσκωτά μανίκια

Αυτό το φόρεμα από τα Bershka είναι σχεδόν sold out! Έχει φουσκωτά μανίκια και θυμίζει μια άλλη δεκαετία, ενώ το χρώμα του είναι πολύ ιδιαίτερο επίσης. Εμείς το ξεχωρίσαμε και μας τρέλανε από την πρώτη στγμή που το είδαμε.

Τα φορέματα είναι ένα από τα αγαπημένα ρούχα κάθε γυναίκας. Τονίζουν την θηλυκότητα σου και σε βγάζουν ασπροπρόσωπη τόσο σε νυχτερινές εμφανίσεις, όσο και σε μια σικ εμφάνιση στο γραφείο τις ημέρες που δεν έχεις ιδέα τι να φορέσεις.

Η Άνοιξη πλησιάζει και ήρθε η ώρα να αποχωριστούμε τα βαριά ρούχα του χειμώνα και να φορέσουμε κάτι πιο ανάλαφρο και ωραίο. Τι πιο κατάλληλο από ένα φόρεμα με έντονο και ωραίο χρώμα που θα μπορείς να το φοράς τόσο πρωί, όσο και το βράδυ. Αν πάλι προτιμάς τα animal print, δες εδώ αυτή την λεοπάρ φούστα από τα Bershka

Εμείς βρήκαμε αυτό με τα φουσκωτά μανίκια από τα Bershka και πραγματικά το λατρέψαμε από την πρώτη στιγμή.

Δείτε το εδώ:

Bershka φόρεμα

Θα το βρείτε εδώ

Αν δες θες φόρεμα την πιο Ανοιξιάτικη φούστα θα την βρεις στα Bershka

Η Άνοιξη πλησιάζει και την πιο κατάλληλη φούστα για την εποχή θα την βρεις στα Bershka. Είναι κοντή και floral και σίγουρα θα κάνεις θραύση όταν την φορέσεις και βγεις έξω. Θα την λατρέψεις όπως και εμείς με το που την είδαμε.

Οι φούστες είναι ένα από τα αγαπημένα ρούχα κάθε γυναίκας. Τονίζουν την θηλυκότητα σου και σε βγάζουν ασπροπρόσωπη τόσο σε νυχτερινές εμφανίσεις, όσο και σε μια σικ εμφάνιση στο γραφείο, όταν δεν ξέρεις τι να φορέσεις.

Η Άνοιξη πλησιάζει και ήρθε η ώρα να αποχωριστούμε τα βαριά ρούχα του χειμώνα και να φορέσουμε κάτι πιο ανάλαφρο και ωραίο. Η θερμοκρασία ανεβαίνει και το ίδιο σιγά - σιγά και η διάθεση μας μαζί με αυτή.

Εμείς βρήκαμε αυτή την φούστα στα Bershka που θυμίζει Άνοιξη. Είναι κοντή και floral. Και τι καλύτερο από το να φορέσεις μια φούστα με flolar print στον Ανοιξιάτικο καιρό. Μια ματιά και θα σε πείσει να την αγοράσεις.

Δες την εδώ:

Bershka φούστα

Θα την βρεις εδώ

TAGS