Η Ελένη Μενεγάκη με total white σύνολο - Ο απόλυτος Ανοιξιάτικος συνδυασμός

Μοναδική εμφάνιση!

Η Ελένη Μενεγάκη με total white σύνολο - Ο απόλυτος Ανοιξιάτικος συνδυασμός

Η Ελένη Μενεγάκη εμφανίστηκε με total white σύνολο και έκανε τον απόλυτο Ανοιξιάτικο συνδυασμό. Φόρεσε το λευκό και δίδαξε πως μπορούμε να κάνουμε μια ωραία εμφάνιση με ανοιχτόχρωμα χρώματα.

Η παρουσιάστρια είναι μια γυναίκα κομψή και με ωραίο στυλ. Η ίδια μας ενθουσιάζει διαρκώς μέσα από τις επιλογές που διαλέγει να φορέσει στην εκπομπή της αλλά και στις βόλτες της όταν βγαίνει έξω.

Η παρουσιάστρια, είναι εδώ και 20 χρόνια στην τηλεόραση και σίγουρα γνωρίζει πως να κλέβει τις εντυπώσεις σε κάθε της εμφάνιση. Η ίδια καθημερινά μέσα από την εκπομπή της μας αφήνει άφωνους με τις άψογες επιλογές της.

Όπως για παράδειγμα είναι αυτό το φόρεμα που φόρεσε το απόλυτο λευκό look καθώς έβαλε λευκό παντελόνι και μπλουζάκι και εντυπωσίασε.Μιας και μιλάμε για την Ελένη Μενεγάκη δείτε και το υπέροχο λευκό φόρεμα που φόρεσε και πόσο κοστίζει

Δείτε το σύνολο της:

Ελένη Μενεγάκη: Εκτός από το λευκό σύνολο φόρεσε και το αγαπημένο της μενταγιόν - Κομψό και οικονομικό

H Ελένη Μενεγάκη φόρεσε το αγαπημένο της μενταγιόν, το οποίο είναι πολύ κομψό και οικονομικό. Μια πρόταση που αρέσει στις περισσότερες γυναίκες χωρίς υπερβολές και που σίγουρα θα μπορούσαμε οι περισσότερες να το φοράμε.

Τα αξεσουάρ για τον λαιμό, είναι ένα από τα αγαπημένα για κάθε γυναίκα εκεί έξω. Υπάρχουν κάποιες που τους αρέσουν τα μεγάλα και τα φανταχτερά και άλλες που προτιμούν τα πιο μικρά και διακριτικά. Σίγουρα τα γούστα διαφέρουν.

Η Ελένη Μενεγάκη ανήκει στην δεύτερη κατηγορία και πάντα την βλέπουμε με διακριτικά, αλλά πολύ όμορφα αξεσουάρ πάνω της. Όπως και αυτό το μενταγιόν το οποίο επέλεξε να φορέσει και πραγματικά έκλεψε τις εντυπώσεις.

Απλό, μικρό αλλά πολύ όμορφο είναι ότι πρέπει για την δουλειά, που δεν μπορείς να φορέσεις κάτι μεγάλο και υπερβολικό, αλλά θέλεις να τονίσεις με κάτι κομψό τον λαιμό σου. Είναι δυο φτερά αγγέλου που σχηματίζουν μια καρδιά.

Ανήκει στην εταιρεία "Power of symbol" που θα βρείτε τον λογαριασμό της στο Instagram και κοστίζει μόνο 20 ευρώ.

Δείτε το εδώ: