Με αυτή την παντελόνα από τα H&M θα είσαι "φωτιά" - Το χρώμα της σαγηνεύει

Τολμηρή απόχρωση

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Με αυτή την παντελόνα από τα H&M θα είσαι

Με αυτή την παντελόνα από τα H&M θα είσαι "φωτιά", καθώς το χρώμα της είναι άκρως εντυπωσιακό και σίγουρα σαγηνεύει. Είναι τόσο έντονο κόκκινο που θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου.

Οι παντελόνες είναι μια σικ επιλογή, για να εμφανίζεσαι στο γραφείο, στις βόλτες σου ακόμα και σε κάποια καλή περίσταση που πρέπει να πας και να φορέσεις κάτι κομψό.

Ο χειμώνας φεύγει και τα έντονα χρώματα έρχονται να αντικαταστήσουν τα μουντά του χειμώνα και να ανεβάσουν την διάθεση μας όπως φτιάχνει και ο καιρός.

Αυτό έκανε και αυτή η κόκκινη παντελόνα που βρήκαμε στα H&M και ξεχωρίσαμε αμέσως. Το χρώμα της τόσο έντονο που σίγουρα θα σε κερδίσει.

Το κόκκινο άλλωστε αποτελεί μια τολμηρή επιλογή που ωστόσο αν την κάνεις θα κλέψεις τις εντυπώσεις, όταν κυκλοφορήσεις.Ρίξτε και μια ματιά σε αυτό το υπέροχο μπλουζάκι που έχει δέσιμο στο λαιμό!

Δείτε την εδώ:

H&M παντελόνα

Θα την βρεις εδώ

Συνδύασε αυτή την παντελόνα με το μπλουζάκι από τα H&M που θα φοράς όλη την Άνοιξη

Αυτό το μπλουζάκι που βρήκαμε στα καταστήματα H&M είναι σίγουρο πως θα το αγαπήσεις, μιας και με το που τα πάρεις, θα γίνει το ρούχο που θα φοράς όλη την άνοιξη!

Ο καιρός σιγά σιγά αλλάζει και μπορεί ο κορωνοϊός να μας έχει κρατήσει προσωρινά στα σπίτια μας, σε λίγο καιρό ωστόσο θα κάνουμε ανενόχλητοι τις βόλτες μας! Τα H&M σου έχουν για ακόμη μία φορά τη λύση με το πιο στιλάτο μπλουζάκι.

Λευκό και αέρινο, αυτό το τοπ θα σε βγάλει για όλη την άνοιξη, μιας και είναι το ρούχο που θα φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Κοστίζει 19,99€ και θα το βρεις στο online store του H&M.

Λευκό μπλουζάκι μπλουζάκι h&m

TAGS