Με αυτό το φόρεμα από τα Stradivarius θα μοιάζεις με την Σταχτοπούτα

Σαν να έχεις βγει από παραμύθι!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Με αυτό το φόρεμα από τα Stradivarius θα μοιάζεις με την Σταχτοπούτα

Με αυτό το φόρεμα από τα Stradivarius θα μοιάζεις με την Σταχτοπούτα, είναι γαλάζιο και είναι σχεδόν σαν εκείνο που φόραγε η ηρωίδα από το αγαπημένο μας παραμύθι. Αξίζει να του ρίξετε μια ματιά.

Ποια γυναίκα δεν θέλει να μοιάζει με πριγκίπισσα; Υπάρχουν κάποια φορέματα που μας γυρνάνε πίσω στις όμορφες αναμνήσεις των παιδικών μας χρόνων.

Όλες από μικρά κορίτσια, ήμασταν εθισμένες στα παραμύθια και ονειρευόμασταν πως μια μέρα θα βρούμε και εμείς τον δικό μας πρίγκιπα. Εκτός από αυτό όμως θαυμάζαμε και τα ρούχα που φορούσαν οι πρωταγωνίστριες τους.

Εμείς βρήκαμε στα Stradivarius ένα φόρεμα που μοιάζει πολύ με εκείνης και θα το φοράς κυριολεκτικά όλο το καλοκαίρι.Μόλις πας στα Stradivarius, ρίξε μια ματιά και σε αυτή την cargo φούστα που ερωτευτήκαμε!

Δείτε το:

Θα το βρεις εδώ

Αν πάλι προτιμάς κάτι πιο απλό δες αυτά τα sneakers από τα Stradivarius που θα σε ξετρελάνουν

Μόλις πάρεις αυτά τα sneakers που βρήκαμε στα καταστήματα Stradivarius, είναι σίγουρο πως θα πάθεις μεγάλο κόλλημα και θα τα φοράς όλη μέρα! Δε θα τα βγάζεις από πάνω σου μιας και είναι το πιο άνετο παπούτσι που μπορείς να φορέσεις.

Αν έχεις κι εσύ πολύ περπάτημα μέσα στη μέρα σου, τότε μη διστάσεις να αφήσεις τα τακούνια σου στην άκρη και να κάνεις μία πιο casual επιλογή, όπως αυτά τα υπέροχα sneakers που σου προτείνουν τα Stradivarius.

Το χρώμα τους μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με τα περισσότερα ρούχα σου και είναι βέβαιο πως θα σε βγάλουν για όλη τη μέρα όσο κουραστική και να είναι. Εμείς μόλις τα είδαμε τρέξαμε να τα αγοράσουμε, και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο.

Ρίξε μια ματιά και θα καταλάβεις για τι πράγμα μιλάμε!

Παπούτσια Stradivariussneakers stradivarius