Έχεις καμπύλες; Αυτό το skinny τζιν από τα H&M είναι ιδανικό για σένα

Θα δείξει τέλειο το σώμα σου!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Έχεις καμπύλες; Αυτό το skinny τζιν από τα H&M είναι ιδανικό για σένα

Έχεις καμπύλες; Αυτό το skinny τζιν από τα H&M είναι ιδανικό για σένα και πραγματικά θα ταιριάξει στη σιλουέτα σου άψογα. Θα κρύψει κάθε ατέλεια και θα αγκαλιάσει το σώμα σου πάρα πολύ όμορφα.

Έχεις κάποια παραπάνω κιλάκια και σε δυσκολεύει να βρεις τζιν πολλές φορές που να ταιριάζουν στο σώμα σου. Τότε στα H&M σίγουρα θα βρεις την λύση και για εσένα.

Η εταιρεία διαθέτει plus size γραμμή με πολύ ωραία σχέδια αλλά και ρούχα και έχεις πολλές επιλογές για να διαλέξεις τι θέλεις να φορέσεις. Από καθημερινό ντύσιμο έως και πιο καλό.

Εμείς ξεχωρίσαμε αυτό το τζιν που αν έχεις τις καμπύλες σου θα ταιριάξει ιδανικά πάνω στο σώμα σου. Άνετο και με ωραίο χρώμα για να είσαι μέσα στη μόδα.Μιας και θα πας στο H&M, ρίξε μια ματιά και σε αυτό το μίντι φόρεμα που θα σε "ταξιδέψει"!

Δείτε το:

H&M τζιν

Θα το βρεις εδώ

Εκτός από το skinny tzin αν έχεις κιλάκια σου βρήκαμε και το hot φόρεμα από τα H&M που θα φοράς όλο το καλοκαίρι

Αυτό το φόρεμα που βρήκαμε στα καταστήματα H&M είναι χωρίς αμφιβολία, το πιο hot κομμάτι για φέτος το καλοκαίρι. Μόλις το βρεις, δε θα το βγάζεις από πάνω σου μιας και είναι girly και πολύ δροσερό.

Ο καιρός καθημερινά βελτιώνεται και οδεύουμε προς το πολυπόθητο καλοκαίρι. Έτσι σιγά σιγά θα πρέπει να ετοιμάσουμε και την καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα!

Τα H&M φρόντισαν και γι' αυτό μιας και σου προτείνουν το πιο ρομαντικό και όμορφο φόρεμα που θα σε συνοδεύσει φέτος το καλοκαίρι από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Εμείς μόλις το είδαμε το ερωτευτήκαμε, και τρέξαμε να το αγοράσουμε. Θα σου προτείναμε λοιπόν να κάνεις το ίδιο, μιας και στο online store του H&M θα το βρεις μόλις 24,99€.

Συνδύασε το με πέδιλα ή ακόμα και με sneakers ανάλογα την ώρα της ημέρας που θα το φορέσεις.

φόρεμα H&M

TAGS