Το κατάλληλο οversized blazer από τα Stradivarius για "αυστηρές" εμφανίσεις στο γραφείο

Θα κλέψεις τις εντυπώσεις

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Το κατάλληλο οversized blazer από τα Stradivarius για

Το κατάλληλο οversized blazer από τα Stradivarius για "αυστηρές" εμφανίσεις στο γραφείο που θα κλέψουν τις εντυπώσεις. Μπορείς να το συνδυάσεις εύκολα και είναι οικονομικό.

Τα σακάκια είναι ένα από τα πιο αγαπημένα πανωφόρια της κάθε γυναίκας. Σε κάνουν κομψή και δίνουν έναν πιο αυστηρό αέρα την όλη εμφάνιση σου.

Μάλιστα είναι και ιδανικά και για το γραφείο, ειδικά αν έχεις κάποιο dress code και πρέπει να ντύνεσαι πιο αυστηρά και κομψά σε αυτό.Μόλις πας στα Stradivarius, ρίξε μια ματιά και σε αυτή την cargo φούστα που ερωτευτήκαμε!

Εμείς βρήκαμε στα Stradivarius αυτό το oversized blazer που είναι πραγματικά υπέροχο και αρκετά Ανοιξιάτικο.

Double-breasted blazer

REF. 1924/634-V2020

Stradivarius blazer

35,99 €

Θα το βρεις εδώ

Πως να συνδυάσεις το οversized blazer από τα Stradivarius

  • Για ένα πιο casual look αλλά με μια sophisticated δόση επίλεξε το αγαπημένο σου jeans, λευκό T-shirt και sneakers και αρκετά αξεσουάρ.
  • Συνδύασε το oversized blazer με ένα printed shirt για να δώσεις μια άλλη διάθεση στο look. Κράτησε στους ίδιους τόνους το outfit και δώσε ένταση με το print.
  • Μπορείς να δημιουργήσεις και με ένα matching set στο ίδιο χρώμα ή print με σακάκι και παντελόνι ή φούστα.
  • Συνδύασε με ένα ωραίο πουκάμισο για ένα chic και χαλαρό στυλ για το γραφείο. Διάλεξε ένα καρό σακάκι αντί ενός κλασσικού μονόχρωμου για να δώσεις ένταση.
  • Επίλεξε ένα velvet blazer για να δώσεις μια άλλη αίθηση στο πιο απλό look σου. Μη φοβηθείς να παίξεις και με κάποιο χρώμα για ένταση.
  • Συνδύασε το oversized σακάκι σου με ένα παντελόνι με leather υφή για ένα mix polished και edgy διάθεσης.