Ψάχνεις κάτι διαφορετικό σε jean; Στα H&M θα βρεις το πιο vintage με σκισίματα

Συνδυάζετε εύκολα

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Ψάχνεις κάτι διαφορετικό σε jean; Στα H&M θα βρεις το πιο vintage με σκισίματα

Ψάχνεις κάτι διαφορετικό σε jean; Στα H&M θα βρεις το πιο vintage με σκισίματα που θα δώσει έναν ιδιαίτερο αέρα στο στυλ σου, ενώ έχει και μια πολύ ωραία και διαφορετική από ότι συνήθως απόχρωση.

Τα τζιν είναι το πιο εύκολο ρούχο που μπορείς να φορέσεις σε δουλειά, στη βόλτα, στη σχολή ακόμα και στην βραδινή σου έξοδο με τον κατάλληλο συνδυασμό ρούχων.

Άνετα και βολικά δεν σε απογοητεύουν ποτέ, ενώ μπορείς να τα φοράς τόσο τον χειμώνα όσο και το καλοκαίρι. Κι αν έχεις βαρεθεί τις κλασσικές γραμμές, στα H&M θα βρεις την πιο vintage με σκισίματα. Μιας και θα πας στο H&M, ρίξε μια ματιά και σε αυτό το μίντι φόρεμα που θα σε "ταξιδέψει"!

Vintage Slim High Ankle Jeans

 H&M τζιν

39,99 €

Θα το βρεις εδώ

Πως να συνδυάσεις το vintage jean από τα H&M

  • Ο συνδυασμός ασπρόμαυρων ρούχων δεν θέλει σκέψη στο αν ταιριάζουν χρωματικά τα ρούχα, καθώς είναι πάντα πετυχημένος. Προσθέστε, λοιπόν, το τζιν σας, ένα ζευγάρι μποτάκια με χοντρό τακούνι και είστε πανέτοιμη να εντυπωσιάσετε.
  • Τα ξεχωριστά τζιν καμπάνα δίνουν 70’s αέρα στο ντύσιμο γραφείου και ξεφεύγουν από τα κλασικά σχέδια τζιν που βλέπετε συνεχώς γύρω σας. Το ιδανικό ταίρι για ένα καμπάνα τζιν είναι το ζιβάγκο! Προτιμήστε ένα άνετο ζιβάγκο, πολλά δαχτυλίδια και θα ξεχωρίσετε.
  • Δεν χρειάζεται να αποχωριστείτε τα αγαπημένα sneakers στη δουλειά! Φορέστε τα με ένα total denim σύνολο, τζιν παντελόνι με τζιν πουκάμισο, και απογειώστε το sporty chic style.
  • Σοφιστικέ, chic και δυναμικό το σακάκι σε ανδρόγυνο στυλ είναι μια υπέροχη πρόταση για τους συνδυασμούς με τζιν παντελόνι στο γραφείο. Αν επιλέξτε ψηλόμεσο τζιν, φορέστε ένα μονόχρωμο μπλουζάκι μέσα από το παντελόνι σας και ολοκληρώστε το outfit με ψηλοτάκουνα!
TAGS