It's all about denim - 3 κομμάτια από τα Η&M που ξεχωρίζουν

Είναι ένα και ένα

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
It's all about denim - 3 κομμάτια από τα Η&M που ξεχωρίζουν

Η μόδα ήταν και θα είναι πάντα all about denim για αυτό εμείς ξεχωρίσαμε στα H&M 3 απλά, αλλά βασικά κομμάτια να έχεις στην ντουλάπα σου που θα ξεχωρίσουν και θα δώσουν άλλον αέρα στο στυλ σου.

Το είχαμε παραμελήσει για λίγο. Είχε ξεχαστεί στην άκρη, βασικά. Είχαμε το δερμάτινο, το κοτλέ και τα κλασικά office παντελόνια να πρωταγωνιστούν. Τα skinny jeans σε καμία περίπτωση δεν επιστρέφουν! Επιστέφει όμως το denim ως ύφασμα και μάλιστα σε πάρα πολλές εκδοχές του.

Εμείς βρήκαμε τρεις που είναι ναι μεν απλές, αλλά βασικές και θα τις φοράς και σίγουρα θα εντυπωσιάσεις εκεί έξω, ενώ θα είσαι στην μόδα.

3 denim κομμάτια από τα Η&M που ξεχωρίζουν

Τώρα που έχουμε χρόνο και είμαστε σπίτι κάνουμε μια γύρα από τα eshop καταστημάτων και ξεχωρίζουμε μερικά κομμάτια που μας αρέσουν. Και μιας και το denim έχει επιστρέψει στην μόδα σου βρήκαμε μερικά κομμάτια που θα κλέψεις τις εντυπώσεις και ας είναι βασικά. Δες και το τζιν που πάει με τα sneakers σου

Denim shirt

 denim shirt

Θα το βρεις εδώ

Denim shirt dress

 denim dress

Θα το βρεις εδώ

Cropped denim shirt

 denim crop top

Θα το βρεις εδώ

Πώς να το συνδυάσεις

Κλασικό ύφασμα τo denim, μας κάνει και λίγο vintage. Σίγουρα το αγαπάμε πολύ και το φοράμε, αλλά το θέμα είναι όμως πώς; Το acid denim, δηλαδή το «ξεβαμμένο» τζιν, από την Άνοιξη και έπειτα θα μας απασχολήσει όπως, επίσης και η τάση denim on denim. Δηλαδή τζιν συνδυασμένο με τζιν μπλούζα ή τζιν ζακέτα.

Μπορείς να βάλεις και sneakers και να εντυπωσιάσεις, αλλά να κάνεις και ένα πιο καλό ντύσιμο.

TAGS