Το πιο οικονομικό και ποιοτικό denim παντελόνι με 24,95 EUR από τα Massimo Dutti - Έχει γίνει ανάρπαστο!

Πρόλαβε τα τελευταία κομμάτια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το πιο οικονομικό και ποιοτικό denim παντελόνι με 24,95 EUR από τα Massimo Dutti - Έχει γίνει ανάρπαστο!

Στα Massimo Dutti θα βρεις το πιο hot denim παντελόνι σε ίσια γραμμή που γίνεται ανάρπαστο μόλις με 24,95 EUR. Δεν γίνεται να μη κάνεις το κάνεις δικό σου με την απίστευτη ποιότητα, την εκπληκτική τιμή και αυτή την "υπογραφή".

Το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή για να προβούμε σε αγορές που θα αξιοποιήσουμε το φθινόπωρο αλλά και το χειμώνα. Το συγκεκριμένο denim όμως θα μπορείς να το χαρείς και ένα πιο δροσερό καλοκαιρινό βράδυ αφού το χρώμα του αλλά και το στυλ του είναι ιδανικό για κάθε εποχή.

Είναι σε ίσια γραμμή, από 100% βαμβάκι, ενώ, όπως κάθε κλασικό τζιν, διαθέτει τσέπες και θηλιές για να συνδυάσεις υπέροχες ζώνες με διακριτικές ή και αστραφτερές αγγράφες.

Αυτό είναι το πιο ποιοτικό και οικονομικό denim παντελόνι σε ίσια γραμμή που θα βρεις στα Massimo Dutti

  • Τζιν παντελόνι με ραφή σε ίσια γραμμή
  • Μπλε-μεσαία απόχρωση
  • 100% βαμβάκι
  • Από 49,95 EUR τώρα μόνο με 24,95 EUR
  • Κλείσιμο με κρυφό φερμουάρ με πατιλέτα και κουμπί.
  • Σχέδιο με πέντε τσέπες.
  • Θηλιές για τη ζώνη

Αυτό είναι το πιο οικονομικό και ποιοτικό denim από τα Massimo Dutti

Αν επιλέξεις να το φορέσεις και το καλοκαίρι, κάνε την τέλεια χρωματική αντίθεση με το Stradivarius τσαντάκι που είναι πρώτο σε πωλήσεις για το καλοκαίρι - Κοστίζει μόνο 12,99 ευρώ

"Ουρές" στα Massimo Dutti για το φλοράλ φόρεμα

Κανονικές "ουρές" έχουν σχηματιστεί έξω από τα καταστήματα Massimo Dutti, από την πρώτη κιόλας στιγμή που κυκλοφόρησε αυτό το απίστευτο φλοράλ φόρεμα. Μίνι και τόσο στιλάτο, είναι το ρούχο που θα σε συνοδεύσει σε όλες τις καλοκαιρινές σου εξόδους.

Και ποια γυναίκα δε θα ήθελε να έχει στην ντουλάπα της, ένα φόρεμα που να μπορεί να το φορέσει από το πρωί μέχρι και το βράδυ και να την κάνει να κλέψει όλες τις εντυπώσεις;

Τα Massimo Dutti έχουν και πάλι τη λύση για εσένα και δεν γίνεται να την χάσεις με τίποτα. Το φόρεμα αυτό είναι απλά ονειρικό!

Massimo Dutti φλοράλ φόρεμα

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και είναι το ρούχο που δε θα θες να βγάλεις από πάνω σου φέτος το καλοκαίρι. Κοστίζει 89,95€ και μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ.